Samsung Galaxy akıllı telefonunuzda telefonun sesini, bluetooth ’u, Wi-Fi ’yi, GPS ’i ve daha fazlasını tek dokunuşla kapatıp acabildiğiniz Hızlı Ayarlar paneline yakından bakıyoruz.
Samsung Galaxy ’nizin Hızlı Ayarlar Panelini Alışkanlığınıza Gore Değiştirin
Hızlı Ayarlar panelini kendi kullanım şeklinize gore değiştirirseniz telefonu cok daha pratik kullanabileceksiniz. Orneğin surekli GPS ’i kapatıp-acan biriyseniz surekli bildirim panelini uzatmak durumunda kalmamak icin bu fonksiyonu ilk sıralara alarak ekrana dokunuş sayısını azaltıp daha da pratikleşebilir ve zaman kazanabilirsiniz.
Not: Aşağıdaki işlemleri telefonunuzun ekran kilidi acıkken yapmalısınız. Duzenleme işlemi modelden modele ve Android surumunden surumune farklılık gosterebilir.
1. Adım: Bildirim Panelini iki defa aşağı kaydırarak tum Hızlı Ayarlar panelini acın.
2. Adım: Ekranın sağ ust koşesindeki ust uste uc nokta işaretine dokunun ve Duzenle ’yi secin.
Bazı Galaxy modellerinde “uc nokta işareti” yerine “DUZENLE” yazmaktadır. Aynı işlevi yerine getirmektedir.
3. Adım: Ekranda gorduğunuz simgelerin uzerlerine 2 saniye uzun dokunursanız yerlerini değiştirebilirsiniz.
Şimdi simgelerin uzerine uzun dokunuşlar yaparak en cok kullandığınız fonksiyondan en az kullandığınıza gore sıralayın. Sıralama işlemi bitince hic kullanmadığınız fonksiyonlar varsa bunları ekranın alt bolmesindeki daha koyu alana taşıyın, boylece devre dışı kalıp Hızlı Ayarlar panelinde yer kaplamayacaktır.
4. Adım: Sağ ustteki Bitti uzerine dokunarak işlemi kaydedin.
5. Adım: Tekrar bildirim panelini tam olarak genişletip sağ ustteki uc nokta işaretine dokunun ve Tuş duzeni ’ni ve ardından bir seferde kac tane simgenin goruneceğini secin.
Samsung Galaxy Hızlı Ayarlar Panelini Ozelleştirme
Android Telefonlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Samsung Galaxy Hızlı Ayarlar Panelini Ozelleştirme
-
09-09-2022, 06:56:57