Ekran Retina ekran: IPS teknolojisine sahip 15.4 inc (diyagonal) LED arka aydınlatmalı Milyonlarca renk desteğiyle ve inc başına 220 piksel yoğunlukla 2880x1800 ozgun cozunurluk Olceklenen cozunurlukler: 1920x1200, 1680x1050, 1280x800 ve 1024x640 piksel İşlemci 2.4 GHz dort cekirdekli
6 MB paylaşılan L3 onbelleğe sahip Intel Core i7 işlemci (Turbo Boost ile 3.4 GHz'e cıkarılabilir) 2.7 GHz dort cekirdekli
6 MB paylaşılan L3 onbelleğe sahip Intel Core i7 işlemci (Turbo Boost ile 3.7 GHz'e cıkarılabilir) Bellek 2.4 GHz dort cekirdekli
8 GB 1600 MHz DDR3L dahili bellek 2.7 GHz dort cekirdekli
16 GB 1600 MHz DDR3L dahili bellek Depolama1 2.4 GHz dort cekirdekli
256 GB 2.7 GHz dort cekirdekli
512 GB Ebat ve Ağırlık Yukseklik: 1,8 cm (0.71 inc) Genişlik: 35,89 cm (14.13 inc) Derinlik: 24,71 cm (9.73 inc) Ağırlık: 2,02 kg (4.46 pound)2 Grafik Kartı ve Video Desteği Intel HD Graphics 4000 1 GB GDDR5 belleğe sahip NVIDIA GeForce GT 650M ve otomatik grafik değiştirme ozelliği Cift ekran ve video yansıtma: Aynı anda milyonlarca rengi; yerleşik ekranda tam ozgun cozunurlukte, iki harici ekranda ise 2560x1600 piksele kadar cozunurlukte destekler. Thunderbolt dijital video cıkışı Ozgun Mini DisplayPort cıkışı Mini DisplayPort - DVI Adaptoru kullanılarak DVI cıkışı (ayrı satılır) Mini DisplayPort - VGA Adaptoru kullanılarak VGA cıkışı (ayrı satılır) Mini DisplayPort - Dual-Link DVI Adaptoru kullanılarak Dual-link DVI cıkışı (ayrı satılır) Kamera720p FaceTime HD kamera
Bağlantılar ve Genişletme
MagSafe 2 guc bağlantı noktası İki Thunderbolt bağlantı noktası (10 Gbps'ye kadar) İki USB 3 bağlantı noktası (5 Gbps'ye kadar) HDMI bağlantı noktası Kulaklık bağlantı noktası SDXC kart yuvası Apple Thunderbolt - FireWire Adaptoru (ayrı satılır) Apple Thunderbolt - Gigabit Ethernet Adaptoru (ayrı satılır) Kablosuz Wi-Fi
802.11n Wi-Fi kablosuz ağ;3 IEEE 802.11a/b/g uyumlu Bluetooth
Bluetooth 4.0 kablosuz teknoloji Ses Stereo hoparlorler Cift mikrofon Kulaklık bağlantı noktası Kulaklık/optik dijital ses cıkışı (mini jak) Apple iPhone mikrofonlu kulaklık desteği Klavye ve Trackpad 12 işlev tuşu ve 4 ok tuşu (ters “T” yerleşimi) dahil olmak uzere 78 (ABD) veya 79 (ISO) tuşlu, ortam ışığı algılayıcıya sahip tam boyutlu arka aydınlatmalı klavye Hassas imlec kontrolu icin Multi-Touch trackpad; hareketsiz kaydırma, kıstırma, dondurme, kaydırma, uc parmakla kaydırma, dort parmakla kaydırma, dokunma, cift dokunma ve surukleme ozelliklerini destekler. Pil ve Guc4 7 saate kadar kablosuz İnternet 30 gune kadar bekleme suresi Dahili 95 vat-saat lityum polimer pil Kablo yonetim sistemli 85 W MagSafe 2 Guc Adaptoru; MagSafe 2 guc bağlantı noktası Elektrik ve Calışma Gereksinimleri Hat gerilimi: 100 V-240 V AC Frekans: 50 Hz-60 Hz Calışma sıcaklığı: 10° ila 35° C (50° ila 95° F) Depolama sıcaklığı : –24° ila 45° C (–13° ila 113° F) Bağıl nem: %0 ila %90 yoğuşmasız Maksimum calışma yuksekliği: 3.000 metre (10.000 fit) Maksimum depolama yuksekliği: 4.500 metre (15.000 fit) Maksimum sevkiyat yuksekliği: 10.500 metre (35.000 fit) Birlikte Gelen Yazılımlar OS X Mountain Lion:
Dunyanın en gelişmiş masaustu işletim sistemi. Mac App Store Safari Mail Mesajlar Takvim Kişiler Anımsatıcılar Notlar Time Machine FaceTime Photo Booth Game Center iTunes iLife: iPhoto, iMovie ve GarageBand. Kutunun İcindekiler Retina ekranlı MacBook Pro MagSafe 2 Guc Adaptoru AC duvar fişi Guc ucu Akustik PerformansISO 9296 doğrultusunda BEYAN EDİLEN SES EMİSYONU
��
Ses Şiddeti Duzeyi
LWAd (B)
1 B = 10 dBSes Basıncı Duzeyi
Operator Konumu
LpAm (dB)2,4 GHz2,7 GHz2,4 GHz2,7 GHzBoş2,52,58,08,0Sabit surucu erişimiN/AN/AN/AN/ACD surucusu erişimiN/AN/AN/AN/A
LWAd, A ağırlıklı ses basıncı duzeyi ust sınır istatistikleridir (en yakın 0,1 B değerine yuvarlanmıştır). LpAm, operator konumunda olculen A ağırlıklı ses basıncı duzeyi ortalamasıdır (en yakın dB değerine yuvarlanmıştır). 1 B (bel) = 10 dB (desibel). [HR][/HR] 1 GB = 1 milyar bayt; bicimlendirilmiş fiili kapasite daha azdır. Gercek ağırlık, konfigurasyon ve uretim surecine bağlı olarak değişir. Kablosuz İnternet erişimi icin bir baz istasyonu veya başka bir kablosuz erişim noktası ve İnternet erişimi gerekir. Bağlantı ucretli olabilir. Bazı ISS'ler AirPort'la uyumlu değildir. Kablosuz internet testi Apple tarafından Ocak 2013'te, 2.7 GHz dort cekirdekli Intel Core i7 tabanlı 15 inc MacBook Pro on uretim sistemleri ve 2.6 GHz iki cekirdekli Intel Core i5 tabanlı 13 inc MacBook Pro on uretim sistemleri kullanılarak gercekleştirilmiştir. Kablosuz internet testi, pil omrunu %50 ekran parlaklığıyla 25 populer web sitesini kablosuz bağlantı uzerinden gezinerek olcer. Bekleme testi Apple tarafından Mayıs 2012'de, 2.6 GHz dort cekirdekli Intel Core i7 tabanlı 15 inc MacBook Pro on uretim sistemleri ve Eylul 2012'de 2.5 GHz iki cekirdekli Intel Core i5 tabanlı 13 inc MacBook Pro on uretim sistemleri kullanılarak gercekleştirilmiştir. Bekleme testi, pil omrunu kablosuz ağa bağlı bir sistemin Safari ve Mail uygulamaları başlatılmışken ve tum sistem ayarları varsayılan ayarlarda bırakılmışken bekleme moduna girmesini sağlayarak olcer.
MacBook Pro Retina 15 inc Teknik Ozellikler
MacOS0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- işletim Sistemleri
- MacOS
- MacBook Pro Retina 15 inc Teknik Ozellikler
-
06-09-2022, 13:12:40