Web sitelerini yonetme konusunda herhangi bir deneyiminiz yoksa, kendi sitenizi veya kişisel blogunuzu oluşturmak icin WordPress ve Drupal gibi icerik yonetim sistemlerini kullanmalısınız. Kullanım verilerini analiz etmek icin iceriğinizi nasıl kategorilere ayıracağınıza ve iceriği net, kolayca gezinebilen bolumlere ayırmanın yanı sıra Google Analytics gibi analiz aracları deneyimini kazanmaya odaklanın.
Web sitelerini oluşturmak, yeniden duzenlemek ve bakımını yapmak icin arkadaşlara ve aileye gonullu olmak ve yardım etmek, bir sitenin iceriğini gercek paydaşlarla ve kullanıcılarla yonetme konusunda deneyim verebilir. Bir icerik denetimi yapmayı ve icerik programları, politikaları hazırlayıp eğitim kılavuzları hazırlamanın yanı sıra eksik veya guncel olmayan bolumler icin yazma ve komisyon kopyası hazırlayın. Bir toplumun web sitesini yonetmek icin universitede fırsatlara bakın.
İşverenlerin, bir web icerik yoneticisini işe alırken aradıkları bircok aktarılabilir beceri vardır. Bir projeyi yonetme, takım halinde calışma, pazarlık yapma ve etkileme, problem cozme ve analiz, kullanıcı ve pazar araştırması ve net yazılı iletişim uretme deneyimi coğu işveren tarafından olumlu olarak gorulecektir. Staj aramanın yanı sıra yarı zamanlı calışma ve gonulluluk yapmanın yanı sıra, bu becerileri gosterdiğiniz zaman dereceniz ve kişisel hayatınızdaki zamanları duşunun.
Web Site Yoneticisi Staj Başvurusu
Site & Server Administration0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Domain & Sunucu & Web Hosting
- Site & Server Administration
- Web Site Yoneticisi Staj Başvurusu
-
05-09-2022, 17:09:45