"DOÐUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BÝR TANEM"
Birlikteliklerini gözlerden uzak yaþamaya çalýþan çift, sonunda aþklarýný sosyal medyaya taþýmýþtý. Evirgen, 30'uncu yaþýna giren sevgilisinin doðum günü için Instagram hesabýndan bir paylaþým yapmýþtý. Serenay Sarýkaya ile olan fotoðrafýný paylaþan Umut Evirgen, gönderisine "Doðum günün kutlu olsun bir tanem" notunu düþerek kalp emojisi de koymayý ihmal etmemiþti.

Umut Evirgen daha önce Tuba Büyüküstün'le uzun süreli bir iliþki yaþamýþtý. Cem Yýlmaz ise Defne Samyeli'den ayrýldýktan sonra Serenay Sarýkaya ile beraber olmuþtu. Sarýkaya'ya hayranlýðýný her defasýnda dile getiren Yýlmaz ile güzel oyuncunun aþký2020 yýlýnda bitmiþti.

MELÝKE ÞAHÝN KONSERÝNE ÜNLÜ YAÐDI
Ýki ünlü isim, son olarak Harbiye Cemil Topuzlu Açýkhava Tiyatrosu’nda gerçekleþen Melike Þahin konseriyle gündeme geldi. Konser boyunca iki farklý Salih Balta tasarýmý kostümle sahneye çýkan Melike Þahin, sesiyle, güzelliðiyle ve seyircisiyle kurduðu samimi diyalogla hayranlarýnýn kalbini fethetti.
"ÖYLE MÝ? YENÝ GELDÝM FARKINDA DEÐÝLÝM"
Þahin’i dinlemeye gelenler arasýnda; Cem Yýlmaz, Uraz Kaygýlaroðlu, Nilperi Þahinkaya, Hazal Kaya, Selin Þekerci, Umut Evirgen, Nur Fettahoðlu, Ulaþ Tuna Astepe ve sevgilisi, Funda Eryiðit gibi isimler katýldý. Cem Yýlmaz, konseri izlemeye Uraz Kaygýlaroðlu ve Nilperi Þahinkaya ile birlikte geldi.
Yýlmaz, konser öncesi basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtladý. Ýskoçya’da yaptýklarý gezi hakkýnda soru gelince araya giren Kaygýlaroðlu, “Efil efil geçti” dedi. Ýskoçya’nýn geleneksel kýyafeti olan kilt eteði giymeleri çok konuþulan Yýlmaz “Öyle mi? Ben daha yeni geldim, farkýnda deðilim. Bakacaðým, araþtýracaðým” þeklinde konuþtu.

AYZEK METÝN'ÝN FARKLI BÝR HÝKAYESÝ
Yeni filmi hakkýnda konuþan Yýlmaz, “Filmde Nilperi oynuyor, ben oynuyorum, Zafer abi var, Celal Kadri Kýnoðlu var, Bülent Þakrak, Ahsen Eroðlu ve Özge Özberk oynayacak. 'Ýki Arada' filmindeki 'Ayzek Metin’in farklý bir hikayesini anlatacak” diyerek konser alanýna gitti.
Uraz Kaygýlaroðlu'ndan sonra Cem Yýlmaz da Ýskoç eteði giydi"MELÝKE BÝZÝM CANIMIZ"
Cem Yýlmaz’ýn ardýndan konser alanýna Umut Evirgen geldi ve piþti oldular. Serenay Sarýkaya ile yaptýklarý Yunanistan tatilinden dönen ünlü iþletmeci, “Melike bizim canýmýz, onu dinlemeye geldik. Her þey gayet güzel gidiyor. Yeni bir film çektik” ifadelerini kullandý.

Serenay Sarýkaya'dan milyonlarca TL'lik yatýrým!