Neden İndex ? Cunku index icindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuclar alıyorsunuz.Aradığınız konuları, hatta yıllar onceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kac tık uzağınızda. CTRL + F yaparak aradığınız kelimeyi yazın. Browser'ınız aradığınız kelimeyi index icinde hemen bulacak ve renkli hale getirerek sizi uyaracak. "Sonrakini bul" dersenizde o kelimenin gectiği diğer konuları sırayla bulabileceksiniz.
zengin olsanız naparsınız ? En sevdiğiniz radyo programı uc dilek Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?! Hic halisunasyon gordunuz mu? KalpGozu,SırlarDunyası,GercekKesit,SırKapısı vb programlar Sevgililerimize,karimiza en cok soyledigimiz yalan nedir_??? Avatarınız Sizi Anlatıyormu ? (yeniden) Avatarınız Sizi Anlatıyormu ? (yeniden) Avatarınız Sizi Anlatıyormu ? (yeniden) tek kelimede(ya da resimde) izmir? Sevgilide aradığınız oZellikler!! yolda hatunla gezerken.... Cocukluk Kahramanimiz.. okuL nedir? Alkolun vucuda etkileri Varmı Okumak Gibisi ReKLaMLaR Neydiniz ne oldunuz? Hayallerinizi susleyen universite ve bolum neresi/neresiydi İmaj şart mı sizce? Turkiye’ye erkek ithal etmek gerekiyor Unutamadığınız hocalarınız varmı ? nette kız bulma kılavuzu

) ders1-giriş taksimi En sevdiğiniz Yemek Yediğiniz En Ağır Ceza.! İtiraf ediyorum..! Turkiye'de iyi bir kariyer icin universite şart mı? Hangi dilleri konusabiliyorsunuz? 2 Hangi dilleri konusabiliyorsunuz? bocek en aptal ve en akıllı 10 unlu sıralaması nefret ederim... (Rammstein'in ve emre_ergul konusu ile birlesti) Bir tarz.. Sizce nasıl ? (Birlestirildi) Oyun : KEŞKE... dediğiniz herşey buraya Bizden Haberler... En Sevdiğiniz Cizgi FiLm Karakteri???? En Sevdiğiniz Cizgi FiLm Karakteri ? Kırdığınız potlar ve kucuk duştuğunuz durumlar neler? Sonumun Adı. Diş macununun ortasından sıkanlar ve Antisıkanlar... Girdiğiniz ilk 3 Başlık (mondovi'nin konusu ile birlestirildi) Bunları CevapLayacak Kac Kişi Var Acaba? Evlİlİk!!! Forumun ' En ' mesajlari Ayrılık Size hic buyu yapildi mi? kurabiye hırsızları Onyargılı olmamak lazım Sadettin Teksoy.... Icler Acisi Korkaklik Kendinizi 3 kelimeyle anlatın Izmirli kizlar Izmirli kizlar Hayatınızda para hilesi olsaydı,paranız hic bitmeseydi... Hangi şarkı sizi anlatıyor? Turkce Imla klavuzu İlk oynadığınız oyun Sizden biraz akıl biraz teselli istiyorum.!!! oyun: Ne yaparsın ? Turk ERkekleri gorucu usulu Hindistan deyince aklınıza hindi mi geliyor? Unluler Ciftligi Iyyy Kucukluk Resimleriniz Sevgiliniz eskisi Gibi değil!! Onuncu Yil Ve Gerisi Neden aldatırız? Bana bi nick bulun! Hangimiz mutlu ve dertsiz şekilde akşam evine gidiyor? Internet ve cep telefonu olmasaydı ne yapardınız? Hobi Jole İsteyen Varmı ? Evlenince kac cocuğunuz olsun istersiniz ? Evlenince kac cocugunuz olsun istersiniz ? İmza Umutsuz

DeterJan!(ne Yapardınız!) ilk kez gorduğunuzde ne yapardınız!! Saka Kakaya donerse..? Kendinize Dikkat Edin!! Sevgiyi Bilgisayarınıza Yukleyin forumda kimi tanimak isterdiniz? Forum TR de Kimlerle Tanıştınız...? Kİm Bİr Karisi Olsun İstemezkİ? Yoresel kelimeler

))) Arıyorum... Sonucta kim galip gelecek? bugunlerde....... cizgi kahraman kedi??? Hadi sevgimizi itiraf edelim.. Sevdiğiniz televizyon programları ? Bayan forumTR'ciler tez icin lutfen yardım!... Sanal Sevgiler Televizyondan bize kalanlar Hayattaki en buyuk hayaliniz nedir? 5 YIL SonRa- 10 YIL SonRa Birisinin arkasından yururken... Herkes şanslı ! Unluleler Ciftliğinde Kimi Gormek İsterdiniz? Mukemmel İnsan 20 dolar isteyen vamı? Dogum gununde sevgilinize yazilacak en guzel kart nedir? 15 Trilyon size cıksa!!! Bebek EX'in resimleri Nicklerdeki Sayılar? Turk Kizi İnsan Beyninin %50'sini Kullanırsa istanbul-angara *OYUN* İsim, Şehir, ULke, Bitki, Hayvan, Eşya, Sanatcı ... "Şu anda" nerede olmak isterdiniz? Kendi Kendine Konusmak.. dikkat ve secicilikle ilgili bir oyun daha... Bayanlar ve erkekler Bolumde degismesini istedikleriniz ve onerileriniz icin, buyrun... Ben bu forumun safra kesesiyim... Erkeklerin aşkta cekingen olmasının nedeni..... Bu resim BARIŞ icin dunyayı dolaşıyor Hadi gelin hayatımızda en keyifli olacağımız anı yazalım!!! yalnızlık sizce nedir Yılbaşı Hediyesi ForumTR 2004 Yili Oskarlari Sonuclari (Sirali Liste) Sayısal Bolumde Sozel Ders Sizce Mantıklımı? Ayrılık Bahaneleri Arkadaşlar Gercekci olalım; Şiddet hakkındaki duşunceleriniz Niye bizde trafik teroru var? iki arkadaş 24 saat icinde oleceğinizi bilseniz ne yaparsınız? Siz ne tur aşıksınız???? Dun aksam FOX TV'i izlerken sok oldum! iyi erkekler cennete.............. erkeklerin gozyaşlarına boğulduğu anlar...... ya biz? yanıbaşımızdakilerle ne kadar mutluyuz?????? dunya capında yapılan anket...... Uzak Filmine Destek! Acı Koyan laflar.......................(bu nokta sevdasıda ne) Baba ve Kız iyiki almışım dediğiniz parcalar İnsan ilişkilerinde hata yaptım duzeltilir mi? oyun oynamak Kadinlarin Erkeklerİ Reddetme CUmlelerİ Kimse birbirini dinlemiyor... Gozlerin bir icim su. opememmmm goslerinden Paraciklarinizi Harcarken... İşini sevmemek cok kotu!! Sizce RISK nedir??? muhendislik egitimi neden gerekli?? Ben yeniden doğsaydım......... Dunyayı değiştiren 80 gun. Time dergisinden alıntı Şu yazıya bakın arkadaşlar Hepimiz artık başbakanız Iliski anketi.... Ben ne yapıyorum diye hic sordunuz mu kendinize? Kız adına Turkiyeden nefret ettiğim 3 şey?! Doğum Gununuz Karakterinizi Gosteriyor... Burclar Hakkında Her Şey... Bugun Ne ruya Gordunuz? Sevilmek mi, korkulmak mı? Bir kisiyi elde etmek ona olan ilgiyi azaltir mi? Kendine guvenmek ne demek sizce Olunce Mezar Taşınızda ne yazsın istersiniz? Guzel bir gun olmek icin (sizde ne uyandırıyor?) Sisteme uyumlu musunuz ? Asksiz bir iliskinin omru ne kadardir? ben olsam ne olur olmasam ne.......... hafızanız kaybetseniz en cok neyi unuttuğunuza sevinirdiniz ? Hangisinin yarası daha derindi dersiniz? Adınızın baş harfine gore aşk durumunuz ve karakteriniz 2 secenek hangisi? ***tatİl*** En cok sevdiginiz Karate turu nedir ? Arkadaş mı sevgili mi ? Hayatinizda en cok pisman oldugunuz hataniz hangisiydi? Forumda en cok hangi bolum ilgi goruyor.Merak eden baksın. Sezen AKSU diyince aklınıza ne geliyor... "Ayrilmak istiyorum" dese tepkiniz ne olurdu? yaşadıgınız aşklarınızı anlatın... en cok ne zaman ictiniz en cok ne kadar ictiniz Hangi cağda, kim olarak yaşamak isterdiniz? Bir Başkadır Benim Şehrim Diyosanız... Teknoloji ne kadar gerekli Yaparken, sizi sizden geciren, herseyi anlik da olsa unutturan seyler... Aşk Sizce Nedir? (Bence Bunlardır…

) İnternet Hızlarımızı Paylaşalım (Rakip Tanımam) Gıdıklanır Mısınız? Gercek nedir? aşk herşeyiaffedermi? dost biriktirmek.... Muzip Esnaf Cevapları..... soylediginiz en kotu yalan Kiyafet secerken hangi markalar tercihiniz? Sanal Arkadaşlık Hangi tiplerden hoşlanırsınız? ya.!! istiklal desem hangi anılarınızı ve hangi guzelliklerizi paylaşırsınız..? bu aralar canınız neye sıkılıyor?? bu aralar canınız neye sıkılıyor?? Alnınıza ne reklamı almak isterdiniz? sence kendımle toplantı: mailin boylesi

BLUE Konserine Gidecek Var Mı_? Forum TR'ye olan aşkınız nasıl başladı ? RAY-BAN veya Oakley ßence okumaya değer bişi Kadınlar ve Erkekler hakkında Sevmediğiniz Unluler Sevmediğiniz Unluler hangi okuldan mezunsunuz ( lise ) ForumTR Destanı En sevdiğiniz unluler karşınızda.... Bir daha hayata gelseniz ne olmak isterdiniz? hayatınızdaki en mutlu gunu anlatın Bu millet hergun internette ne yapıyo??????? Gecmişten en cok neleri ozluyorsunuz?? Onemli bi Konu : Dokunmak Eğer filmlerde oynasaydınız.. Hic hayat verdiniz mi? Oyun : Herkes bir şarkıya kendi sesiyle vokal yapsın Doğal (orijinal) sarışınla, sonradan olma sarışını nasıl ayırdedersiniz? Dış gorunuş sizin icin ne kadar onemli? Sizde Dunyadaki Coğu insan Gibi Sağlakmısınız yoksa.. lıghtler icin izin listesi

neden hep kızLarın pe$indeyiz? "İnsanların olumune değil doğumuna ağlayın" Kacıniz Hedeflerinizi Belirlediniz... olumden neden korkarız?????? Forumlarda hangi Stili Kullanirsiniz? ForumTR Futbol Takimi mona lisa'nın sırrı teknoloji nereye gidior!!! telesekreterimize bırakacağımız mesajlar ? Gurbette Yaşamak ! ( Gurbetteki Arkadaşlar Cevaplarınızı Bekliyorum ) ??? veda etmek inan cok zor geliyor.....! Beraberlik teklifi icin yardım edin!!!Fikir lazım bakkal olsanız cama yapıştıracağınız sacma yazılar

turkiye'nin en guzel ili neresi? neden? Oyun : Katil Kim olurum yoluna olurumde yine boyun eğmem? Muska Taşıyor musunuz? Analitik Duşunme Oyunu Baharın guzelliğine ve yaz'a hazırmısınız ? Bu dunyaya ne bıraktınız? Şuanda foruma girdiğiniz yeri anlatın bebek isimleri Siz Olsanız Ne Yapardınız? Dolu dolu yaşıyormuyuz? Ask iCiN YaPTiGiNiZ eN BuYuK FeDaKaRLiK NeDiR ? bir erkekle ve bir kadın sadece dost olamaz mı?mı? En sevdiğiniz Slogan??? En Piskopat Kedi Oskarlari Ben hayatımda Boyle Duzen Bazlık Gormedim!!! Tavlayla ilgili hoşsohbet

Gazete icin slogan aranıyor KaRSi CiNSTeN OLSaYDiN ??? IzLeYiN,BoYLe SeVGi VaRMi SoYLiYiN ? Doğruyu Bulamadım.. Olum bir kurtuluşmudur? Kotu Niyetli İnsanlar yaşadığınız en buyuk hayal kırıklığı???????? Ahlak cokuntusu.Genclik nereye gidiyor?? Bu adam benim cok yakın arkadaşım sizce şanslımıyım yoksa şanssızmı En sevdiğiniz yalan nedir? Liseden anılar Arkadaslar bana arka plan muzikleri lagzim. Bu YazIdAn Ne AnLIYoRsUnUZ BuNaLıMDaYKeN YaZıLaN BiR YazI yaşadığınız en buyuk kararsızlık(lar)???? YEdiğiiniz Ve AyLarCA UnUtAmAdIğInIz KaZIk!!! Seviyorsunuz ama inatci bir kayinpeder var Bektaşi'ye Bir Gun Sormuşlar ... Turk halkı neden tepkisiz? Dun gece yastığa başınızı koyduğunuzda, neyi duşundunuz? Dunyayı duzeltmek icin Kulağınız cınlıyor. aceba sizi kim andı? Hep Beni Bulur...!!! Sigara'ya başlama nedeniniz ? Game Over Kalpler bir olunca tekrar karşılaşmak mumkunmu sizce? Yaptığınız işe karışılması sizi nekadar etkiler

Kendinizi yalnız hissettiğinizde ne yaparsınız? bu yazının turkceye cevrilmesi lazım ark. ing bilenlerden yardım Fala inanıyormusunuz? Ben gidiyorum? Kredi kartsız birileri varmı ... ?? Paylaşım... Ne duşuyorsunuz bu sihirli kelime hakkında? hillery clintona gore kadınlar erkeklere gore daha durust Turkcell kampanyaları hakkında ne duşunuyorsunuz? Size gelen son mesaj CeP TeLeFoNu FaTuRaLaRi... Forumdan İlginc izlenimler Nasıl bir olum istersiniz? Trafikte kac saat harcıyorsunuz, hangi toplu taşıma aracını kullanıyorsunuz vs.? Sevgilinizle İzmir'de Hangi Mekanlara Gidebilirsiniz ? OSS Yolcuları Sorum Sizlere.. Şu İmza Meselesi Şikayet ediyorum gercek hayatta bizi sinir eden kişileri isim vermeden şikayet edelim Hayvan haklari insan haklari ile kesisirmi evli biri aşık olabilirmi? Para size ne ifade ediyor? (Money, it's a gas) En cok hangi unluyle cilingir sofrası kurup muhabbetin belini kırmak istersiniz??? (Hacker'lara) Ava giderken av olsanız ne yapardınız? En iyi bildiğin şeyi bize de oğret Cılgın mısın? Ne kadar? bu yapacağınız şeye gunah yazılmayacak(HAŞA) Ergeni Hayatın Ortağı Yapmak BeSiK KeRTMeSi...!!! İcgudu mu yoksa oğrenme mi??? İşte Yılın Gemisi

İmkanınız Olsa Hangi Tarih'i Olayı Değiştirirsiniz? Kadın ve Erkek Ruyaları Herkes Bildiği Bir Maniyi Yazsın ForumTR deki Guzel Anları Paylaşalım Siz hangi cizgi film karakterisiniz? Şimdi telefon calsa mesaj gelse kimin aramasını isterdiniz Neden ? İzmir' de Kır Duğunu ama Nerde? Bangır bangır 'sessiz disko' Calışanlardan İşverenlerine Memnuniyet Bildirgesi en baba hayvan? -hayvanlar alemi Ofis Sporları ve Aktiviteler Nisan 1 Şakası askere gidiyorum İnsan sadece telefonla ve fotograflarla AşIk olabilirmi? Acıkoğretim sınavlarına girecek arkadaşlara başarılar! Ortam Sozleri En rezil olduğunu an Okulda nasıl kopya cekerdiniz?? Kasımpaşa deyince aklınıza ilk gelen !!!! Kacan Kovalanır, Kovalanan Kacar... Ya da oyle bir şey... Teknolojinin getirdikleri... Gorduğunuz ruyalardan etkilenir misiniz??? Taksimde gidilebilecek yerler?? Guzel yurdumuzun kac ilini gezdiniz?? Neleriniz var bu fani dunyada??? hayatınız da şuana kadar,sizi en mutlu eden supriz nedir? aranızda ELBİSTANLI olan varmı? BuLuNDuGuNuZ iLLeR NeLeRiYLe UNLuDuR..??? Kadıkoy-Kartal Minibus Yolu ve Yine Kaza Hic Utopyası Olan Varmı ? Babaların cocuklarına oğretmesi gerekenler Durustluğun guzellik uykusu! 80lerde Yaşamak Demek Ne Demek??? biri canınızı sıktıda icinize mi attınız?adamı boğazlamayın,yazın rahatlayın... Yaşlandığımı hissediyorum. Ya siz? Herkes Buraya Herhangİ Bİr Alandakİ Rekorunu Yazsin !!! Bardak Kiran Ev Arkadasina Care Lutfen! Lakaplarınız

Bana da yol gorundu COLA Şehir Efsanelerinde ki Gibi Etki Gosteremedi. Discovery Sizin İcin Test Etti.. PENGUEN:Cizilmiş Karikaturun Davası Şu orana bir bakar mısınız? sizce ne icat edilmeli Kadıkoy ya da Taksim'de Poster Satan Yerler Lazım Cin' e gitseniz ne getirirdiniz ?? Mr. Romance programinda bir Turk yarismaci... Ne dusunuyorsunuz? Size bi cin gelse dilebenden dese ve tek dilek hakkınız olsa ne isterdiniz futbolcu oyunu Cevrenize şoyle bir bakıp da "Ne muhteşem bir Dunya !" dediğiniz oldu mu? Evlisiniz Ama Yasak Aşkınız var Ne Yapardınız ? Sizce ozgurluğun anlamı nedir !!! ERKEKLERDEN HANIMLARA E-POSTA(Alıntı) Telefonu Kapatmak İcin Bahaneler! Sanal dunyada şu ana kadar, en uzak hangi ulkedeki biriyle iletişim (chat) kurdunuz? Western Sineması Oyuncularını Biliyormusunuz ? İett soforlerinden memnunmuyuz ???? OYUN: Kelimenin son harfiyle, o kelimeye zıt anlamlı yeni bir kelime oluşturma. hadi yaratıcı arkadaşlar reklam yapın Mutlulugun Sirri İki Hırsızın "Helal Size" dedirten oykusu Olurseniz Arkanızdan Neler Bırakırdınız Kız Arkadaşınızı Cıkmaya Nasıl İkna Ettiniz? Eğer yeniden doğsaydınız hangi dili konuşmayı isterdiniz? MAtematikcileri şu soruyu cozun lutfen ???

sizin icin seksin tanımı Arkadaşlar, Hic, hic bir şey bilmiyorum diye duşunurken cok şey bildiğinizi farke... Universite Lugat'ı... 30 Sene sonra forumtr uyeleri ne durumda olacak yazın. Sevgilinizle başbaşa konuşurken cıkabilecek ve sizi delirtecek en gıcık şey nedir? İşte hayatın celişkisini yakalayan sozler... Yeni Oyun..herkes Birbiri Icin Hikaye Uydurcak. Erkekleri sinir etmenin yolları... Annem olmuş ama ben sahnedeyim Gasp Mağdurları ReeL hayatla Sanal hayatı karıştırdığınız oluyor mu? Jolelerimiz Kac kişiye ForumTR bağımlılığını bulaştırdınız? Hadi Birazda Kendimizi Eleştirelim !!! Hangi Universitedesiniz ve/veya Hangisinde Olmak İsterdiniz? İstanbul yaşanası bir yer olmaktan cıktı mı artık?? Ne insanlar gordum uzerine giyecek elbisesi yok; ne elbiseler gordum icinde insan yok En Yakın Arkadaşından Kazık İstanbul'mu İzmir'mi diye bir tercihiniz olsa? Erkekleri anlamak mı? Turklerin iskelet yapısı farklıymış.. Muzik, yalnızlığımızı paylaşır mı ? Cennet ya da cehennemi, bu dunyada mı yoksa obur dunyada mı tercih ederdiniz? Siyah Renkli Isik Olurmu? Hangi konuda ustasiniz/ Eseriniz var mi? ( Birlestirildi) nice yıllara SoKaKLaRiN_AdAmI Mevlut kandiliniz mubarek olsun En Tehlikeli Insan, Ac Insandir! dunyanın en mutlu citi kimlerdi? Turkiye'nin Fotoğrafı Sizce Kıskanclık......? Eğer bilgisayar ve telefon icat edilmemiş olsaydı insanlar nasıl iletişim kurarlardı 6. his mi desem????? 2005'de Yaşıyorsanız gecirdiğiniz olum tehlikeleri... Keske su nick benim olsaydi dedinizmi? Aşk acısı Dunya Sular Altinda Kalsa? Patlamayan Misirin Sirri Cozuldu.. Yeni bocekler... Unutamadığınız Anlarınız Var mı? Neden Onyargılıyız!!!!.... Hayatta yapmak isteyipte yapamadıgınız en buyuk cılgınlık nedir? otobus aşkları... Ailece forum bağımlısı olanlar varmı? En fazla ne kadar sure nefessiz kaldınız/kalabilirsiniz? Sevgileri yarınlara bıraktık(mı) Torpil / Adam Kayirma Sizin icin en korkunc psikolojik iskence tarzi ne olabilir ? Ne Tarz Fİlmde Oynamak İsterdİnİz??? karizma nedir ? insan her yaşta bişeyler oğrenir mesela bunları Yaptıklarınız icin mi, yoksa yapmadıklarınız icin mi pişmanlık duyarsınız? Ayaklar konuşsun.. Gunde ne kadar yuruyorsunuz? dumurluk sozler... arbanızı yıkarken ne duşunuyorsunuz forumun olmazsa olmaz kişisi sizce kim Neden son donemdeki Turk filmlerinde cinsellik ve seks on planda?? Hepinize Soruyorum: Idolunuz kimdir? Boşa giden zamanımız... KaC YaŞinda Olmak İsterdİnİz...??? Forumtrden msnden kimle goruşuyorsunuz ? Oleceginiz ani onceden bilmek ister miydiniz ? yaşamak dediğin(ya$ama amaci)(birlestirildi)??????? Oss İcin Vazgec... Onemli kararlarınızı nasıl verirsiniz? Tek mi, birisine danışarak mı? Ne Yapsam?askere mi gitsem, yoksa gitmesem mi? ..: Liderlik :.. (Follow the leader!) İntihar Nasıl stres atıyorsunuz? bu sesin kaynağı ne? Ateş - toprak - hava - su | Siz hangisisiniz? ...::: Sence AŞki En İyİ Anlatan Şarki Hangİsİ :::... SiZ KiMiNLe CaLiSMaK İSTeRDiNiZ?ErKeK YoNeTiCiYLeMi BaYaNLaMi..??? Aşıkım(YARDIM) Canakkale Gecilmez forumtr deyince aklınıza gelen 3 kelime ??? Sizce takip ediliyormuyuz? Her gercek doğrumudur, yada her doğru gercekmidir ?? doğu ve guneydoğu anadoluda nereleri gordunuz?yorumlarınız...? Neden İmzalarda Bilgisayar Ozellikleri Var Evleneceğiniz Partnerin Ozellikleri Ne Olmalı ...??? ...::: Hayat ? :::... Teşekkurler Arkadaslar Sizce zenginlik sapıklıkmıdır??? Anneler Gununde Annelerimize Ne Alsak Acaba? aşk mı sex mi? sihir gucunuz olsaydı forumdan kime ne yapardınız? Cok populer bir şarkı olsaydınız........??* Uğurlu Sayınız???? At, Avrat, Silah!!! İdealinizdeki Meslek Hangisi >>>> Nicin korkarız ?- Korkularimiz ( Birlestirildi) DeLiKaNLı GiBi......! kime borcunuz var? Tipinize Gore Kişiliğiniz [ Forumu Kac Sayfa İle Geziyorsunuz ] Şİmdİye Kadar AldiĞiniz En GUzel DoĞum GUnU Hedİyesİ...?? Soyunuz Sopunuz...??? Otobuslerde,dolmuslarda,vapurda Basınıza Gelen En Komik Sey selam millet eger patronunuzdan(- veya kardesinden) nefret ediyorsaniz mutlaka bir sebebi vard1r hayatınızdaki en onemli şey??? Bugune kadar kac kez guneşin doğuşuna tanıklık ettiniz? Evli bir insanın ozgurluğu uzerine... killi erkek mi kose erkek mi İnternet cafe ismi tavsiye edin LUTFEN! okula gitmemek icin bahaneler Zamansiz Mİsafİr!!! Şirket kuracaksınız???? carpıcı vede akılda kalıcı bi isim olarak ne koyardınız Hayata Dair 3 Ders ... Unluler FORUM İcin Ne Dedi, Hadi sizde yazın

Herşeyi bilen birisi olmak istermiydiniz? (The man who knows everything) Neden efkarlanınca icki iceriz?? Bilkentliler ve Bilgisayar Muh.leri??? Sinirlenince ne yaparsınız? Sinirlenince ne yaparsınız? Olmazsa Olmazlarınız...??? Neden Forum TR ? Sen nAsıl Bir İnsansın??? Bilgisayarı ne icin kullanıyorsun?? Borc Yigidin Kamcısıdır Ne Demek? Ben uzay'dan istanbul'a zoom yapıyorsam ABD neler yapabilir Doğum Gunun Kutlu Olsun, 23 Yaşında Olum Yakışıyor mu Sana?-Trafik Gerceği ismini koymama yardım edin!!! En cok mırıldandığınız şarkı(lar) hangisi? Neden hep yasak olan şeyleri yapmak isteriz? Yerde para bulduğun oldu mu, bulsan alır mısın ? Hayat, ağlamaya değer mi sizce? Ne kadar affediciyiz, merhametliyiz? FoRuMTR de GuNDe KaC PM(Ozel msj) GeLiYoR..:!! (aşk) yılan hikayesi gibi yerimde olsanız naparsınız