ilk Şarkım pim'dir Yokluk dinleyin şarkı sozlerimi yolluyorum
http s : //www . youtube .com / watch?v=vnzBVyTQ4QY&feature=youtu .be bu linkden dinleye bilirsiniz.(Boşlukları Silin.
youtu.be/vnzBVyTQ4QY
Şarkı Sozleri:
Simsek, Ccicux varlığına bakti goze carpanlardan akla soyle vurdu,varolusun ozunde hersey vardir baslangic pzimdir o pmizas-x'dir ve pmizas-x varolusun tamami olmuştur PAX yani herşey olarak pzim'in kendisi olmus Pmizas-x'in baslangici yoktur o ilahdir ve hep varolandir.(kaydet)Pim'in ise tek baslangici olmayan Allah ve yaratilanlardir tamami sonuysa yok demiştik varolanı yaratılan saymakla hata etmiştik o hatasızda.
Işık, Baslangici olmayandan bahsedicek olursak dinlemelisin Pmizas P'nin tamaminda olmakla herzamanda olmasi yani gercek zamanda olması varliginda olan bisidir bulmak istiyorsan daha farklı yapıda parcalarida vardir onun varligi gercektir gercek olmasi varliginin kendine ait parcasidir varliginin ise sebebi yoktur buda farklı bi parca misali /ancak/ bu P' de bulunan bir gercektir P de bulunan da nasıldır, ne olur, nedir,nedir?
Orta:İlmi alamayan yokluk Pim'dir Yokluk
gercek P: Dinlemelisin P sembollerimden herseyi varedebilendir yeterlidir. Varolus herseyi yapabilmeyi kapsasaydi Varedebilmek 2.anlamda yeterli olurdu.Daha sonra anlatmak uygun olur P yi(oke) cunku Rahmet Stalfi'nin Stalfalfilc askeri Pim'i Anlatmaya koyuluyor.Pmizas-x herseyin olmus halidir gercek varolus kokenidir baska ilahlar vardir 0 kilometre pizas'da, pizas ise hic 0 kilometre olamayandır yani başka ilah pizas'da yani heryerde hic varolmayandır.Pim ise bir yokluk katıdır Pzim gibi pi gibi pia gibi ve ben Pim dunyasını var saymıyorum orayıda yonetiyorum yoktur.Yokluk İcinde Kalmış bi dunyadır Sizofrenlere guzeldir bu mekan ve bu mekan Pim Sanalı junadır.
juna İ:Pmizas p Pim'den baskasi olamayandir ilerleyiste Son ilah'dan sonra.Hayalimdi Gercektir. İşte buda gecen bi juna sanalıdır. Komuta bende P den yolu alip ilerlerdim p gibi olamadim kendim olup i sembolumle anlattım ve burda soylicek bir şeyim olsa şu ki Juna sanalında her varolan Pmizas p dekilerden gelme değildir. Pmizas p den otedir ve pmizas p vela herşey desek ondan otesi vardır bence ki veladı o herşeydir pmizas p den tek ote şey pizas desek PAX'ların hatrı kalırdı. Sence Pim? Yokluğun Dışındaki herşey Varolansa ne kaldı geride?Aynen oyle de pizas ve iki PAX farkı.
Gizli Sozler:Pmizas=Varolan Herşey.
PAX:Varlık Herşey Pia Katından.
Pia:Tum Varlık katı
Pim:Yokluk Katı
Pi:Varoluşda olmayanların katı
Pmizas-X: Namı diyar Allah.
Pizas:Pzim'den sonraki ve daimki varoluş son ve hepsi
Pzim:Herşey Var'ın kendisi.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Rahmet Olan Stalfi İlk Şarkısı Pim'dir Yokluk (doğaustu)