DailyMail'de yer alan habere göre; Lila'nýn her iki ebeveyni ile hala iyi bir iliþkisi olsa da, annesinin modellik ajansýyla çalýþtýðý için sýk sýk annesi Kate ile görüntüleniyor. Anne ve kýzý birlikte defilelerde yürüdüler ve bu yýl New York'taki Met Ball'a beraber katýldýlar.

"ANNEMÝN KÝM OLDUÐUNU NEREDEN BÝLÝYORSUNUZ?"
Vogue ile yakýn zamanda yaptýðý bir röportajda spot ýþýðýnda büyümekten bahseden Lila, annesinin gördüðü ilginin kendisini þoke ettiðini söyleyerek; arkadaþlarýnýn annesinin kim olduðunu bilmesine þaþýrdýðýný itiraf etmiþti:
Alýntý MetniKate Moss sessizliðini bozdu"ANNEME KARÞI KORUMACIYDIM"
Annesiyle olan iliþkisi hakkýnda konuþan Lila, "Anneme karþý oldukça korumacýydým. Annemin bütün arkadaþlarý çocukken çok korkutucu olduðumu söyler. Oldukça ciddiydim. Ama ayný zamanda, annemi her zaman kopyalardým. Her zaman baþýný eðerdi ve kameraya bakmazdý, ben de her zaman baþýmý eðiyorum ve kameraya bakmýyorum. Bunu hala yapýyorum" þeklinde konuþmuþtu.
"ÇOK HEYECANLANDIM"
Lila Grace'in; 2023 yýlýnda annesinin ilk kez 1994'te yer aldýðý Pirelli takviminin bir parçasý olacaðý da ortaya çýkmýþtý. Moss, bu takvimde yer almaktan 'onur duyduðunu' söylemiþ ve þu ifadeleri kullanmýþtý:
Alýntý Metni

AYAK TIRNAKLARI GÜNDEM OLDU
Lila Moss, geçtiðimiz günlerde ise bir kez daha bir dergi için fotoðraf çekimi yaptý; ancak bu sefer ilginç pedikür tercihiyle hayranlarýný þaþýrttý.
Moss, Magazine'in Eylül sayýsýnýn çekimleri için yaptýrdýðý kýrmýzý, uzun ve sivri ayak týrnaklarýnýn yakýn çekim bir karesini 409 bin takipçisi bulunan Instagram hesabýndan paylaþtý.

"NASIL ÇORAP GÝYECEKSÝN?"
Ünlü simin çekimden sonra çoraplarýný nasýl giydiðini sorgulayan takipçileri, Moss'un bu seçimi karþýsýnda þaþkýna döndü. Genç modelin sosyal medyada gündem olan ayak týrnaklarýna, "Bu týrnaklar beni fiziksel olarak hasta etti", "Lila'yý her ne kadar sevsem de týrnaklarý beni korkuttu, ve bu fotoðrafý görmemize gerek yoktu", ve "O týrnaklarla çorap nasýl giyeceksin?" gibi yorumlar yapýldý.
Lila Grace ile partiye katýldýKate Moss kýzý ve sevgilisiyle tatilde