Facebook, Dunya'nın en cok kullanılan sosyal paylaşım sitesi. Facebook her gecen gun kullanıcıları arttırmakta. Facebook'ta hesap işlemi nasıl yapılır sorusuna cevap ise haberimizde. Peki Facebook'ta yeni bir hesap nasıl acılır. İşlemleri tek tek sizler icin acıklayacağız.
1.adım: Daha once Facebook hesabı acarken kullanılmamış bir mail hesabına sahip olmalısınız. Bunu da gmail hesabı acarak yapabilirsiniz. Meail adresiniz yoksa telefon numarası ile giriş yapabilirsiniz.
2.adım: www.facebook.com sitesine girebilirsiniz.
3. adım: Facebook sitesine girdiğiniz yukarıdaki gormuş olduğunu sayfa onunuze acılacaktı. Oradaki ad soyad, mail adres,şifre tarih bilgilerini doldurarak hesap ac butonuna tıklayarak işlemi başlatabilirsiniz.
4.adım: Mail adresiniz yada telefonunuza gelen doğrulama kodu ile işlemlerinize devam edebilirsiniz.
Diğer adımları da Facebook sizleri yonlendirecektir ve kısaca işlemleri yapabilirsiniz.
Facebook hesabınızı kalıcı olarak kapatmayı ve bir daha kullanmayı duşunmuyorsanız, derdinize care buluyoruz. "Facebook hesap silme işlemleri" sayesinde bir daha facebook hesabınıza giriş yapamayacak ve sizleri kimsenin bulamamasını sağlayacaksınız. Facebook hesap silme işlemine başlamadan once dilerseniz Facebook'unuzun bir kopyasını isteyebilirsiniz.
Facebook hesap silme işlemini gercekleştirmeden once Facebook verilerinizin kopyasını almak icin;
İlk olarak "Ayarlar" bolumune giriş yapın. Sonrasında ise karşınıza profil bilgilerinizin olduğu sayfa gelecektir. Bu sayfanın en alt bolumunde "Facebook Verileni Kopasını İndir" yazısını goreceksiniz. O bolume tıklayarak Facebook verilerinizin kopyasını indirebilirsiniz.
Facebook hesabınızı tamamen sildiğiniz zaman insanlar Facebook ’ta profilinizi gormeyecektir. Fotoğraflarınızın, durum guncellemelerinizin veya yedek sistemde olan verilerin tamamının silinmesi 90 gune kadar surebilir. Hesabınızı sildikten sonra gonderdiğiniz mesajlar onlarda kayıtlı kalabilir.
iPhone Facebook Hesabı Nasıl Oluşturulur?
Facebook0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- iPhone Facebook Hesabı Nasıl Oluşturulur?
-
31-08-2022, 11:29:13