Merhaba arkadaşlar, hazırlamış olduğumuz bu yazımızda Telegram profil resmi kaldırma ve kaldıramıyorum diyenler icin gerekli olan adımları aktaracağız.
Ağustos 2013 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayan uygulama yavaş yavaş populer hale gelmektedir. Son gunlerde Whatsapp ’ın getirmiş olduğu gizlilik bildirimi ile beraber ulkemizde milyonlarca kişi tarafından indirilen uygulama haline gelmiş durumdadır. Whatsapp en cok indirilenler arasında bir anda ani bir duşuş yaşamış durumdadır. Telegram profil resmi kaldırma ve kaldıramıyorum diyenlerin sayıları da fazla olduğu icin bu konuda gerekli olan bilgilendirmeleri size sunacağız.
Normalde boyle bir araştırma icerisine girdiyseniz eğer muhtemelen daha oncesinde profil resminizi eklemişsinizdir. Profil resminin ilgili uygulamaya eklemenizle beraber tekrar kaldırmak istiyorsanız ve bu işlemin nasıl olduğunu bilmiyorsanız aşamaları size adım adım paylaşarak sorununuzu hızlıca cozume kavuşturacağız.
Telegram profil resmi kaldırma ve kaldıramıyorumTelegram profil resmi kaldırma ayarlarını devreye alabilmeniz icin oncelikle hesabınıza giriş gercekleştirmeniz gereklidir. Hesabınıza erişim işlemi yapmanızla birlikte sayfanın hemen sağ alt kısmında yer alan ‘ ’Ayarlar ’ ’ sekmesine dokunun.
Sağlayacağınız ayarlarla birlikte gelen ekranda profil resminizin olduğu sayfa olacaktır. O sayfanın ust alanında yer alan ‘ ’Duzenle ’ ’ ikonuna tıklayın. Sağlayacağınız ayarlarla beraber ‘ ’Yeni fotoğraf veya video ayarla ’ ’ seceneğine dokunun.
Yapacağınız işlem neticesinde daha oncesinde profil resmi eklediğiniz icin sunulan secenekler icerisinde ‘ ’Fotoğrafı sil ’ ’ seceneğini goreceksiniz. Fotoğrafı sil dediğinizde ‘ ’Kaldır ’ ’ butonuna dokunmanızla birlikte fotoğrafın silinme işlemlerini bitirmiş olacaksınız. Gercekleştirilen ayarlarla beraber artık profil resmi gorunmeyecektir. Lakin ben bunları yaptım ama profil resmin gorunuyor diyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
Telegram profil resmi kaldıramıyorumTelegram profil resmi kaldıramıyorum sorunu icin var olan ayarları işleme koyuyor olmanıza karşın hala daha sorun devam ediyorsa muhtemelen işlem esnasında internet bağlantınızda bir kesinti olmuştur. Wifiden bağlıysanız mobile, mobilden bağlıysanız wifiye bağlanarak deneme gercekleştirebilirsiniz.
Ayarlarınızı bu doğrultuda işleme koyduğunuzda sorun giderilmez ise uygulamanızı telefonunuzdan kaldırıp yeniden yukleme sağlamanız yeterlidir. Telegram bu birkac gun icerisinde ulkemizde en fazla indirilen sohbet uygulaması arasında yerini alırken profil alanındaki sorununuzu bu şekilde giderebilirsiniz. Varsa eklemek ya da sormak istediğiniz bize yorumdan dile getirebilirsiniz.
Telegram Profil Resmi Kaldırılmıyor
Telegram0 Mesaj
●8 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- Telegram
- Telegram Profil Resmi Kaldırılmıyor
-
31-08-2022, 10:55:04