Daha oncede defalarca bu tur konular acılmıştı.paylaşıldı,soz edildi fakat kimse nasıl kullanacağını hala bilmiyor (Yeni katılanlar icin soyluyorum).Arkadaşlar once dersinizi iyi calışın,kararlı olun,en son iş soru sorma işi...

Şimdi altta verdiğim site ve kategori bulma,kopyalanacak kanalı bulma + Araştırma yontemlerini birarada bulunduran bu siteyi ve nasıl kullanacağız bunu anlatmak istiyorum size.

Bu siteye giriş yaptıktan sonra ustte toplist (En iyiler) bolumu var,burada Amerika,Kanada,İngiltere,Avustralya ve Almanya var.Ben her zaman Amerika nın en populer kanallarına bakıyorum.

1) Kategori bulma :Girdikten sonra sayfanın alt kısmında Top 500 By Category var.Burada farklı kateogrilerin en iyi 500 sayfası bulunmaktadır.Bu kanallar Kullanıcı adı,Abone durumu ve Video izlenme durumuna gore sıralanmıştır.

Bu Kanalları inceleyerek kafanızda bir ışık yakabilirsiniz.Yeni kategori,veya nasıl bir yolla calışmanız gerektiğini bulabilirsiniz.Bulduğunuz her fikri excel dosyalarında biriktirin.Bu calışmaları yaklaşık 3-4 gun boyunca gunde 5-6 saat aksatmadan yapın.(Yeni başlayan kardeşlerim,yardım isteyenler ozellikle yapsın eskilerin coğu bilir zaten nasıl calışacağını).

2-)Kopyalanacak kanalı bulma : Kardeşlerim orada yine top 100 youtuber top 500 youtuber diye bolum var.Girin oralara bakın en iyi youtuberler neler atmışlar.Emin olunki onların icinde en az 200-300 tane spam olanı vardır.Kopyalanacak kanallar vardır.yine 3-4 gun boyle bakın,excel oluşturup şu kategori şu kanallar,bu kategori bu kanallar diye bulursunuz.Bulduğunuz her kanalın rastgele 3 videosunu bi tane deneme kanalı oluşturup atın.eşleşen engel veriyormu vermiyormu.Vermeyenleri yine ayıklayın.1 hafta icinde elinizde en az 50-60 calışma duruma gore 80-100 farklı kanal + 8-10 farklı kategori bulabilirsiniz.

Ayrıca orada başka top 100 500 ulkeler var.Calışmak istediğiniz ulkeleri inceleyebilirsiniz.Hangi ulkede ne cok tutuyor nasıl kullanıyorlar diye.Boylelikle hangi ulke calışmalıyım sorusuna da cevap bulabilirsiniz..

Hala benim dediklerimi yapıpta ben kazanamıyorum diyen cıkarsa Adminlere soyluyorum onları banlayalım arkadaşlar,Esen kalın,Hayırlı calışmalar,bol kazanclar...