Twitter giriş yapamıyorum sorununuz artık cozuldu. Cok sayıda kullanıcıya sahip Twitter uygulaması guncel olayları takip edebilmek ve ceşitli paylaşımlarda bulunarak zaman gecirebilmek icin sıklıkla kullanılan bir uygulama. Hata payı vermesi acısından mevcut durumda ki sosyal medya uygulamaları arasından en iyisi konumunda. Ancak bazen kullanılan cihaz kaynaklı sorunlar oluşabiliyor. Bu gibi sorunlardan bir tanesi de Twitter erişim sorunu. Kullanıcılar belli zamanlarda bu gibi sorunlarla karşı karşıya kalabiliyor. Mobil cihazlarınız veya bilgisayarınız uzerinden Twitter giriş yapamıyorum ve hata ekranı ile karşılaşıyorum diyorsanız pek cok sebebi olabilir. Bu sorundan kolaylıkla kurtulmanızı sağlayacak yontemleri sizin icin aşağıdaki başlıklarda anlattık. Bu cozumlerden birini denediğiniz takdirde twitter giriş yapamıyorum sorununuz ortadan kalkacaktır.
Bilgisayar Uzerinden Twitter ’a Giriş Yapamıyorum
Twitter ’a giriş yapmak istediğinizde bilgisayar hata ekranı veriyorsa yuksek ihtimalle sorun tarayıcınızın on belleğinde ki aşırı doluluktan kaynaklanıyordur. Bunun icin yapmanız gerekenler on bellek ve cerezleri temizlemek. Bu işlemi gercekleştirmek icin aşağıdaki adımları sırasıyla izlemeniz gerekiyor.
Aktif olarak kullanmakta olduğunuz internet tarayıcınıza erişim sağlayın. Acılan sayfanın sağ ust kısmında mevcut olan uc nokta şeklindeki işarete tıklayın. Ekranda acılan ceşitli secenekler arasından gecmiş kısmına tıklayın. Eğer belirli şeyleri silmek istiyorsanız bunları tek tek secerek sil seceneğine basarak temizleyebilirsiniz. Hepsini silmek istiyorsanız sol tarafta mevcut olan tarama verilerini temizle seceneğine tıklayın. Yeni acılacak menu icerisinden tarama verileri, cerezler ve on bellekteki resimler yazan uc seceneği de işaretleyin ve sil yazan seceneğe tıklayın. Bu adımları uyguladıktan sonra giriş yapmayı tekrar deneyin.
Tarama verileri ve cerezleri temizlediğiniz halde Twitter uygulamasına giremiyorum hata erişim sorunu yaşamaya devam ediyorum diyorsanız bu kez bilgisayarınızın veya laptopunuzun tarih ve saat ayarlarını kontrol edin. Zira internet tarayıcınızın tarih ve saatiyle senkronize halde değilse giriş hata ekranı verebilir.
Android ve İos Cihazlar Uzerinden Twitter ’a Giriş Sorunu Nasıl Cozulur?
Mobil Android cihazınız veya İos cihazınız uzerinden Twitter uygulamasına giriş yaparken hata ekranı ile karşılaşıyorsanız bu sorunun iki sebebi olabilir. Bunlardan birisi saat ve tarih ayarlarınızın Twitter uygulamasıyla eş zamanlı olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Bunun icin mobil cihazınızın saat ve tarih ayarlarını otomatik olarak varsayılan haline getirmeniz gerekiyor. Bunu yapmanız halinde Twitter erişim sorunu ortadan kalkacaktır.
Mobil veya İos cihazınızın tarih ve saat ayarını yaptığınız halde hala giriş yapamıyorum diyorsanız bu kez uygulamayı silerek tekrar yuklemeniz gerekecektir. Twitter uygulaması hala hata ekranı veriyorsa şifre değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
On Bellek ve Veri Kısmını Temizleyerek Twitter Giriş Sorununu Nasıl Cozebilirsiniz?
Ekstra olarak bu sorunun diğer bir nedeni aşırı dolu olan veri ve on bellek sistemi olabilir. On bellek sistemi her uygulamanın sahip olduğu bir sistemdir ve uygulama her acıldığında bu on bellek sistemi tekrar yuklenir. Eğer on bellek ve veri kısmı aşırı doluysa yuklenme işlemi cok uzun surebilir. Bu da uygulamanın acılışı sırasında hata ekranı vermesine neden olabilir. Bu nedenle telefonunuzun ayarlar kısmında Twitter uygulamasını bulun. On bellek ve verileri temizle yazan bir secenekle karşılaşacaksınız. Bu secenek vasıtasıyla on bellek ve verileri temizleyebilirsiniz. Sorununuzu boylelikle cozumleyebilirsiniz.
Bu adımların yanı sıra twittera giremiyorum diyorsanız Twitter uygulamasını telefonunuzdan silin ve telefonunuzu kapatın. Beş dakika kadar bekledikten sonra telefonunu tekrar acın ve Twitter uygulamasını yeniden yukleyin. Bu işlemden sonra Twitter uygulaması erişim sorunu yaşamayacaktır.
Twitter Giriş Yapılamıyor Sorunu
Twitter0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Twitter Giriş Yapılamıyor Sorunu
-
31-08-2022, 08:37:56