Merhaba arkadaşlar
Diğer platformlar gibi twitter uzerinden de dolaylı yoldan para kazanabilir, bağış yapabilir ve bağış alabilirsiniz. Hemen anlatmaya başlıyorum. Tum bağış ve kazanc işleri bitcoin uzerinden yapılıyor. İlk once biriktirmek icin kullanıyordum ama bağış yapmakta cok zevkli gelmeye başladı. Sağa sola, her gorduğume bağış yapar oldum. Nasılsa bitcoinleri beleş alıyorum )
Twitter'da @donateToBTC isimli bir bot var. Bu bot sayesinde soylediklerimi yapmanız mumkun. Her gun belirli bir miktar satoshiyi ucretsiz olarak veriyor. Bu ucretsiz satoshileri ister bağış icin, ister biriktirip kendi hesabınıza cekmek icin kullanabiliyorsunuz. Yapılması gereken cok basit. Kayıt, onay, kişisel bilgi gerekmiyor. Referans sistemi yok. Sadece twitter hesabınız olması yeterli.
Bota ulaşmak icin tıklayın
Şimdi ayrı ayrı yapılacak işlemleri anlatayım.
Ucretsiz olarak satoshi almak
Kullanıcıya DM den give yazdığınızda size ucretsiz olarak satoshi veriyor. Hepsi bu kadar.
Aldığınız satoshileri bağış icin kullanmak
Beğendiğiniz bir tweeti yanıtlayarak şunu yazmanız gerekli. [B @donateToBTC 100 [/B]Sonrasında ne yazdığınızın bir onemi yok. Tweete cevap mahiyetinde bir şeyler yazabilirsiniz. Yani tweetin sahibine 100 satoshi bahşiş attım demek. Hemen yazığınız tweete cevap geliyor. Bakiyeniz yeterli ise bahşişin karşı tarafa aktarıldığını soyluyor.
Akabinde size gelen yanıt genelde şu şekilde oluyor.
Bakiyenizi kontrol etmek
Bakiye kontrolu icin yine DM olarak balance yazmanız gerekiyor. Cuzdanınızdaki bakiyeyi size DM olarak bildiriyor.
Cuzdan adresinizi oğrenmek ve bakiyenizi bitcoin olarak doldurmak.
Cuzdan adresini oğrenmek icin DM olarak deposit yazmanız yeterli. Sistem size Bitcoin yollamanız gereken adresi verecektir. Verilen adrese gonderdiğiniz Bitcoinleri bağış yapmak icin kullanabilirsiniz.
Bağış almak
Sanırım en cok merak edilen kısım burası. Bunun icin yapmanız gereken bir şey yok. Sadece takipcilerinizi sisteme yonlendirmek ve size bağış yapmaya ikna etmek gerekli. Sistemde kaydı olan/olmayan herkese bağış yapılabiliyor. Twitter hesabı olmasından başka bir gereklilik yok. Orneğin shift delete hesabına yapılan bağıştan sonra, Shiftdelete bakiyesini sorguladığında satoshilerini gorecektir.
Biriken bitcoinleri cekmek
Bunun icin DM olarak withdraw cuzdan_adresi yazmanız gerekli. Orneğin withdraw 3ZKdksjd334 gibi. Cuzdan adresi olarak borsaların size verdiği adresleri kullanabilirsiniz. Bitcoini ayrıca borsadan bozdurmanız gerekiyor. 250k satoshi biriktiğinde (30 dolar civarı sanırım) cekim işlemi yapılabiliyor.
Lutfen Forum Kurallarını ihlal etmeyniniz.
Twitter Uzerinden Para Kazanma
Twitter0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Twitter Uzerinden Para Kazanma
-
31-08-2022, 08:26:55