Web sitenizin icin Adsense icerik koşullarını tamamlamadan Blogger veya Web siteniz icin Google Adsense başvurusu yaptığınız halde siteniz ozgun yeterli iceriğe sahip olmadığı iletisi ile askıya alındı ise nedenlerini okumaya devam edin. Blogger ve Adsense yardım forumlarında nerede ise hergun sorulmakta olan soruların başında, Blogum icin Adsenseye kayıt oldum. Ancak yeterli icerik ve kriterlere sahip olmadığım icin Adsense ’e kabul edilmedim bu konuda ne yapmam gerekir soruları ile karşılaşmışsınızdır. Bu ve benzeri bircok sorunu edindiğim tecrubelerim ile aşağıda acıklıyorum.
Sizin de bu tur sorun ve cozumler ile ilgili fikirlerinizi yazı altında yorumlarda belirtmenizi tavsiye ediyorum. Her bir soru ve cevabın bircok mağdur yazar, yonetici arkadaşlarıma ışık tutacağını umit ederim. Adsense hakkında acıklamalara girmeden once kucuk bir hatırlatma yapmak isterim. Web sitesi ile ilgili hicbir sorun sosyal paylaşım sitelerinde bulunan mesaj bolumundeki sorulan sorular ile cozumlenemez.
Gercekten her hangi bir konu ile ilgili yardım almanız gerekiyorsa! Hangi web sitesi olursa olsun ilgili yazı kısmındaki yorum penceresini kullanın. Web sitelerindeki kategoriler ilgili yazıya verilen bağlantılar ile bir isim altında yazının toplanmasını sağlar. Ornek vermek gerekirse blog menu cubuğunda mevcut olan Adsense ismi ilgili yazıların toplandığı alandır. Adsense veya herhangi bir konu, kategori ismine tıkladığınızda yazılar eskiden yeniye doğru akış sağladığından en son yazıya gitmek icin yazı altındaki numaralı sayılardan oluşan Sayfa Navigasyon kutucukları kullanın.
Yazı icin kullanılan ve kelimelere verilen bağlantı linkleri, o yazı ile ilgili detay acıklamaları icermektedir. Mutlaka okumaya calışın.
Bu yazım biraz uzun olacağından sıkılırsanız başka bir zamanda okumak icin bir yere kaydedin, sık kullanılanlara ekleyin veya Footer alt bilgi kısmında bulunan Adnan Guney WP Google+ Sayfam ’dan Google Plus profilimden beni ekleyerek son cıkan makaleleri takip edin.
Adsense Web Sitesini Onaylamıyor
Google Adsense0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Adsense
- Adsense Web Sitesini Onaylamıyor
-
31-08-2022, 06:07:28