Tumblr ile oluşturduğunuz micro blogunuz ve Adsense reklam onayınız varsa kısa surede Tumblr Micro Blogunuza Adsense Reklam kodunuzu Ekleyebilirsiniz.

Tumblr micro blog kullanan biri olarak benimde bugune kadar her nedense aklıma gelmeyen, Ancak bir yorum sorusunda duşunebildiğim, Tumblr bloga Adsense reklam ekleme konusu icin okuyucu arkadaşıma cok teşekkur ederim. Diğer taraftan Tumblr Turkiye Blog yardım dosya aramamda cok da ic acıcı bilgiler buldum diyemem.

Bircok farklı tema mevcut olduğundan, Adsense icin alacağımız kodu şuraya koyun diyemiyorum. Reklam kodu ekleme konusunu daha detaylı incelemeyi duşunuyorum. Şimdilik basit bir, iki reklm ile konuyu geciştirip detaylara tekrar ineceğiz.
Tumblr Micro Bloga Adsense Reklam kodları Eklemek icin bilinmesi gereken ilk konular:
1. Tumblr blogumuza buradan giriş yapın.
2. Blogunuzu acın.
3. Sağ ustte renk paleti simgesine tıkla “Gorunumu Duzenle” ile şablon kodlarına ulaşıyorsunuz.

4. Tumblr sitenize giriş yaptıktan sonra “Dashboard” kısmını gormuş olmalısınız.

5. Tema Duzenle → Html ’yi duzenle
6. Htmlkodlarından anlıyorsanız,bu şablon kodlarının icinde Adsense kod girişini istediginiz yere uyguluyorsunuz.
Ornek: Sayfanızın sonunda banner gibi Adsense reklam eklemek istediğinizi duşunelim, Html kodlarının son kısmına gidip etiketinden once Google Adsense kodunuzu giriyorsunuz.
About Hakkında kısmının altında yer alsın diyorsanız,
CTRL+F yaptıktan sonra About diye aratıyorsunuz. Veya statik sayfayı acıp, Html kaynağını duzenle seceneği ile reklam kodunu ekleyebilirsiniz.

Son olarak Html kısmından cıkarken “sayfayı kaydedin.
Ancak! En buyuk sorunda reklam eklemeye Tumblr izin veriyormu? Tumblr kurucularının masraflarını karşıladığı bir yaşam bicimi olduğu icin reklamı şu anda ekleyemiyorsunuz Daha fazla detayı buradan okuyabilirsiniz. “Tumblr reklamları ve sen

Bu yazı ile ne yapabileceğimizi gorduk. Umarım bu faydalı bilgiler işinize yarar. Yarın birgun reklam ekleme izni cıktığında buradan oğrendiğiniz bilgilere kendi bilgilerinizide katarak reklamlarınızı yapılandırabilirsiniz.