Odeme adresinizi belirtin
Telefon numaranızı doğrulayın (Bu adım tum ulkelerde gerekli değildir.) veya,
Blogger > Kazanclar > AdSense hesabına gec isme tıklayın

İlgili mailini sec > Mail ve blog bilgilerini kontrol et eksikse tamamla. en altta İlişkilendirmeyi kabul et butonuna tıklayın.

Yonlendirme talimatlarını dikkatle inceleyin. Yonlendirme gercekleşmedi ise Yonlendir butona tıklayın. Herşey yolunda gidiyorsa
Tebrikler!AdSense widget ’ı, blog şablonunuza eklendi.
AdSense ayarlarınızı ozelleştirmek icin Devam duğmesine basın. Devam duğmesine bastığınızda buyuk bir ihtimal ne olduğunu anlamayacaksınız. Adsense bu alanda tam bir acıklama getirmemiş. Yani size herhangi bir kod vermiyor. Ancak Yerleşim >Blog kayıtları kısmına iki adet reklam gadgeti ekliyor.

Bu gadgetlerde her biri reklam kodu icermekte. Adsense yardım acıklamalarında aşağı kısımlarda okuyacağınız gibi kod eklemeniz soyleniyor. Acıklama biraz kafa karıştırıcı olduğundan her iki anlatımı alt alta getirmeye calıştım. Uygulama aşamasında sizden ne yapılmasını istiyorsa o adımları takip edin. Sonuc olarak her iki adımda doğru olacaktır.
Cunku; Vereceği reklam kodunun gercek reklam mı? Test reklam kodumu olduğu acıklaması bulunmuyor. Umarım kafanız karışmaz..
Bu gorevleri başarıyla tamamladıktan sonra siteniz, politikalara uygunlugu uygun olduğunu doğrulamak ve hesabınızın kurulumunu tamamlamak icin incelenir. Bu genellikle bir gunden kısa surer, ancak bazen daha uzun surebilir. Hesabınız tumuyle etkinleştirildiğinde size haber verilir. Ardından sitenize reklam yerleştirerek para kazanmaya başlayabilirsiniz.