Bu konu; evde saclarımı bal kopuğu nasıl yaparım ile ilgili bilgi vermektedir.

Meleklerim her kadın gibi ben de canım sıkılınca ilk değişimi saclarımda yapmayı severim Saclarımın guzel ve sağlıklı olması icin doğal kurlerle kuvvetlendirmeye calışırım ancak rengiyle oynamaya da karar verdim. Yıllardır benimle ozdeşleşen sarı balyajlarımı kapatıp artık duz bir renge donmek istiyorum. Malum yaş ilerledikce sarının olgunluğuna ihtiyacım kalmadı ayrıca iki haftada bir uzayan saclarımda artık beyazlar da yerini aldı hal boyle olunca yeni sezonun hit rengi olan bal kopuğu tonlarının benim icin ideal olacağına karar verdim ancak benim sacımda kapatma işlemi uygulanacağı icin ilk boyama işlemimi kuaforun yapması uygun olacaktı peki sonra?

Evet meleklerim daha sonrasını evde boyamak istiyorum cunku surekli kuafore gitme fırsatım olamayabiliyor bal kopuğu rengini yakalayabilmem icin kuaforumun onerisi palette kahve kopuğu ile neva color altın sarısı rengini karıştırıp dilediğim gibi bal rengi sacalara kavuşabilirim.
Diyelim ki sizin saclarını kolay acılıyor yada sarı saclara sahipsiniz o zaman bal kopuğunu nasıl elde ediyoruz? O zaman da kahve kopuğu rengiyle bal kopuğu rengini karıştırıp saclarımıza suruyoruz ve dilediğimiz sonucu elde ediyoruz.
Kahve renkli yada cikolata kahvesi gibi koyu tonlardaki saclarımızı sadece piyasadaki bal kopuğu rengine boyarsak saclarımız kızıllaşabilir meleklerim aman dikkat!