en iyi sac onarıcı
yıpranmış sacınızı onarmanın tek yolu sac kremleridir bunu uzmanlar soyluyor ben bilmiyorum ama mantıken duşunursek doğru soyluyorlar

Sac kremi sanıldığı gibi saclara zarar vermez, kepek yapmaz! Aksine her yıkamada, şampuan sonrası uygulanan krem, sacı besler ve kalitesini artırır..... Yanlış: 'İkisi bir arada' şampuan kullanıyorum, o nedenle sac kremi kullanmama gerek yok! Doğru: Şampuan coğunlukla sacı temizlemek, sactaki fazla yağı ve tozu arındırmak icin formule edilmiştir. Sac kreminin sahip olduğu kadar besleme ve koruma ozelliklerine sahip değildir. O nedenle sadece şampuan kullanmak, sacın duzenli bakımı icin yeterli değildir. Sacta kepek yapmaz

Yanlış: Sac kremi saclarımı dokuyor. Doğru: Oncelikle her gun 100 tele kadar sac kaybının normal olduğunu bilmek lazım. Ancak sac kremi kullanımıyla bunda bir artış olmadığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
Yanlış: Sac kremi kepek yapıyor ve sac derimi kaşındırıyor.
Doğru: Cildin yenilenme surecinde olu deri hucrelerinin normalden daha hızlı ve buyuk parcalar halinde dokulmesine 'kepek' denir. Sac kremi kullanımının buna yol acmadığı yine bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
Yanlış: Şampuan ustune surekli sac kremi kullanmak, uzun vadede sacıma zarar verir.
Doğru: Tam tersine sac kremi, sac uzerinde koruyucu tabaka oluşturarak sacı besler, onarır ve gelecek zararlara karşı korur, saca bir zarar vermez.
Yanlış: Saclarım şampuan ile yıkadıktan sonra kolayca taranıyor, sac kremi kullanmaya ihtiyacım yok.
Doğru: Sac kremi sadece sacın daha kolay acılmasını ve taranmasını sağlamaz, bunun yanı sıra sac uzerinde bircok onemli etkisi vardır. Sacı besler, guc kazandırarak kolay kırılmasını ve kopmaya bağlı dokulmesini engellerken, gelecek zararlara karşı da sacı korur.
Yanlış: Aylık profesyonel bakım uyguluyorum, o yuzden her yıkamada sac kremi kullanmama gerek yok.
Doğru: Her yıkamadan sonra duzenli sac kremi kullanmak, sacınızda oluşacak uzun vadeli yıpranmayı onler. Bu şekilde gunluk bakım ile sacınızın aylık yoğun ve profesyonel bakımlara ihtiyacı kalmaz.
1 dakika ayırmak yeterli
Yanlış: Sac kremi uygulamak cok zamanımı alıyor, o nedenle sadece şampuan kullanıyorum.
Doğru: Her yıkamada, şampuandan sonra sac kremini sac uclarına surup sadece 1 dakika beklemeniz ve daha sonra durulamanız yeterlidir. Sadece bu kadar zaman ayırarak saclarınızda en iyi sonucu elde etmeniz mumkun.

Sac kreminden en iyi sonuc nasıl elde edilir?
Sac tipi ve problemlerine gore doğru şampuan ve uygun sac kremi secin. Her yıkamada şampuan sonrası sac bakım kremi kullanın. Şampuan ile yıkanan sacın fazla suyunu sıkın ve sac bakım kremini, sac dibine değdirmeden uygulayın. Sac uclarına daha yoğun surerek 1 dakika bekletin ve durulayın.