Benim saclarım 2 sene oncesine kadar belimde, sağlıklı dolgun ve capcanlıydı. Malesef actırıp boyatmak gibi bi hataya duştum. Ve 1 değil 2 değil belki 10 kere actırıp boyatmışımdır sarı turuncu kahve karamel her renge girdi.
Sonu husran tabi. 2 senedir kırıklardan oturu 1 cm bile uzamıyodu. Ben de son care kestirdim mecburen, ense hizamda şuan ama bana kısa sac hic yakışmaz. En son 6 sene once kestirmiştim ve psikolojim bozuldu resmen. Sağlıklı bi şekilde uzamasını istiyorum. Bu arada sacım aşırı dokuluyo. 2 sene icinde 3te 1i kadar sac kaldı kafamda. Yaklaşık 1 senedir de actırmamama ve sadece 3 ayda filan boyatmama rağmen eskisinden cok dokuluyo, kel kalcam

Forumdaki konuları uşenmeden tek tek okudum. Ancak herkes farklı bişey soylemiş ve coğu kullanmadan yorum yapmış. O yuzden net bi cevap bulamadım aklımdaki sorulara.
Sizden ricam şu: Saclarını sağlıklı bi şekilde uzatmak icin duzenli olarak bi yontem uygulayan kişiler, bu yontemleri paylaşabilirler mi? Artı dokulmeye karşı en etkili yontemi bilenler?? (Cunku ben de bi yontem bulup uzayana kadar onu uygulamak istiyorum. Ama lutfen deneyen ve memnun kalan arkadaşlar yazarsa sevinirim.)
Bi de şimdi kestirdim ya, kırıklarım tamamen gitti. Sizce uzar mı Cok korkuyorum uzamaz diye

Yeni konu acıyorum kusura bakmayın ama dediğim gibi diğer konular cok fazla karışık. O yuzden en iyi yontemlerinizi toplamak istiyorum ben bi catı altında ki benim gibi hic bilgisi olmayan arkadaşlar da kolaylıkla faydalanabilsinler.
Tek umudum sizsinizz

Şimdiden cook teşekkur ederim hepinize..