• 14-08-2022, 00:27:25

Deborah Hutton - Yanında Olmak İstiyorum;Deborah Hutton - Yanında Olmak İstiyorum;Ozgun adı: What Can I Do to Help?; Turkcesi: Cansu Ozge Ozmen; ISBN: 9944-969-11-7; 173 sayfa; Birinci Baskı: Temmuz 2006; Resital Yayıncılık, İstanbul

Deborah Hutton'ın, birkac ay boyunca rahatsızlık veren ısrarlı oksuruğunun, aslında coktan kemiklerini ve lenflerini ele gecirmiş agresif bir akciğer kanserinin belirtisi olduğunu oğrenmesi, hayatında yepyeni bir donemecin de başlangıc noktasını oluşturuyor. Bu aynı zamanda "son derece yetkin ve her şeyi kendim halledebilirim" karakterini bir kenara bırakmayı ve sıkı ilişkiler icinde olduğu ailesinden, yakın arkadaş ve komşularından gelen yardım ışığını kabul etmeyi ona oğreten kişisel bir seruven.

Bu kitap, kendi tecrubelerinin ve Kanser Klubu'nun -tumuyle kişiye ozel, ama bir bekleme listesi de olmayan tek klubun- diğer dost uyeleriyle yaptığı konuşmaların bir urunu. Boylece teşhisin şokunu atlatamamış, ne yapacaklarını bilmemenin caresizliği icindeki aile uyelerinin ve yakın arkadaşların gercek ve kayda değer bir fark yaratabilmesi icin oldukca faydalı destekleri iceren bu antoloji ortaya cıkıyor.

"Nasıl yanında olabilirim?" diye soruyorsunuz? Hazır olun, işte yanıt: Bircok şekilde.

"Her yıl aralarına talihsiz bir şekilde yenilerinin katıldığı binlerce kanser hastası ve onların etrafında yaşayan milyonlarca insan icin harika ve benzeri gorulmemiş bir icgoru orneği." - Jon Snow

Deborah Hutton; 25 yıllık gazetecilik hayatında, daha cok Vogue, Elle, Marie Claire, Mail of Sunday's You gibi buyuk dergilerden The Observer, The Guardian ve The Sunday Times gibi gazetelere kadar bircok yerde yazılar yazdı. Olumunden iki ay once tamamladığı Yanında Olmak İstiyorum, onun altıncı kitabıdır. (Arka Sayfa)

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.