Azra Akýn, dört yýldýr birlikte olduðu ve Brezilya'da karnavalda sürpriz þekilde evlilik teklifi aldýðý iþ insaný Atakan Koru ile 24 Aðustos 2017 tarihinde Tekirdað'da dünyaevine girmiþti. Ýkili, Kasým 2017'de ise Edirne’nin Keþan ilçesine baðlý Bahçeköy'deki bir kýr lokantasýnýn bahçesinde, aile ve yakýn dostlarýnýn katýldýðý düðün yapmýþtý.

"ÇOK ÖZEL YANLARINI BÝLÝYORUM"

Atakan Koru, bir dünya güzeliyle evlendiðinin hatýrlatýlmasý üzerine, "Azra dünya güzeli ama ayný zamanda benim için Azra. Çoðu insanýn bilmediði çok özel yanlarýný biliyorum. Ondan çok deðerli, bu da beni çok mutlu ediyor" demiþti. Ýkili, evlendikten bir yýl sonra Demir'in dünyaya gelmesiyle ilk kez anne ve baba olma mutluluðunu yaþamýþtý.

Cemil Ýpekçi canlý yayýnda açýkladý'ÝKÝNCÝ ÇOCUK' CEVABI

Anneliði çok sevdiðini belirten Akýn "Ýkinci kez anne olmak ister misiniz?" sorusuna, "Ben bir ablayým, kardeþlik ne kadar güzel biliyorum. O yüzden Demir'e kardeþ düþünüyoruz. Bir taraftan çocuðumu ilgiyle büyütmek istiyorum, bu dünyada bu þartlarda biraz zorlaþtý. Eskiden aileler daha kalabalýk yaþýyordu, þimdi daha izole yaþýyorlar. Kýsmet bakalým" yanýtýný vermiþti.

Evlilik yýl dönümünde romantik paylaþýmDEMÝR'LE NEÞELÝ ANLAR

Son olarak 2017 yýlýnda komedi türündeki 'Her Þey Mümkün' filminde kamera karþýsýna geçen tescilli güzel, önceki gün eþi ve üç yaþýndaki oðlu ile Bodrum Ortakent'deki bir otelde objektiflere yansýdý.

Keyiflerinin bir hayli yerinde olduðu gözlenen Koru-Akýn çifti, bol bol oðulalrý Demir'le ilgilenip, oyunlar oynadý.

'Kalbimi çalan iki erkek'PLAJA DAMGA VURDU

"Hayatýmdaki en önemli þey" dediði oðlunu öpücüklere boðan Azra Akýn, güzelliði ve fit hali ile tüm bakýþlarý üzerinde topladý. Ünlü çiftin mutluluðu "Nazar deðmesin" dedirtti.

Mütevazý arabasýný valeye býraktý