Oyle saclar istiyorsun ki hem sabahın korunde fazla uğraştırmasın hem de okulda herkes saclarını nasıl yaptığını sorsun İşte sana her gun bir yenisini denebileceğin 5 ayrı model Sec beğen uygula Hem de en uzunu sadece 5 dakikada!

Tum saclar icin

3 dakika

1 adım: Saclarını ıslatıp bakım kremi surdukten sonra arkadan or ve tel tokayla topla

2adım: Uniformana uygun renkteki bir sac bandını takıp alttan sabitleştir

3adım: Saclarına son olarak bozulmaması icin jole sur veya sprey sık

Duz saclar icin

2 dakika

1adım: Saclarının hacimli gorunmesi icin kuruyken tarayıp bolca spreyle

2 adım: On taraftaki saclarını birkac tel tokayla fazla sıkmadan topla

3adım: Saclarının bozulmaması icin uzerine bolca sprey sık

Dalgalı saclar icin

5 dakika

adım: Sprey ile ıslattığın saclarına elektriklenmemesi icin durulanmayan bakım kremi uygula
adım: Aralardan gelişiguzel aldığın tutamları orup uclarına kucuk lastik tokalar tak
adım: Saclarının bozulmaması icin uzerine bolca sprey sık

Kıvırcık saclar icin

2 dakika

1adım: Islattığın saclarına jole surup kıvırcıkların belirginleşmesi icin iyice dağıt

2adım: Arkadan aldığın bir tutamı diğer kalın tutamın etrafında dondurup tel tokayla sabitleştir

3adım: Saclarının daha yumuşak olması icin elektriklenmeyi onleyici bir serum veya krem sur

Orta boy saclar icin

1adım: Hafifce ıslattığın saclarına kabarmaması icin elektriklenmeyi onleyici bir krem sur

2adım: Ondeki saclarını şu sıralar cok moda olan nostaljik taraklarla arkadan topla

3adım: Son olarak kabarmaması icin uzerine sprey sık ve kopuk surerek şekillendir