Oyle saclar istiyorsun ki hem sabahın korunde fazla uğraştırmasın hem de okulda herkes saclarını nasıl yaptığını sorsun İşte sana her gun bir yenisini denebileceğin 5 ayrı model Sec beğen uygula Hem de en uzunu sadece 5 dakikada!
Tum saclar icin
3 dakika
1 adım: Saclarını ıslatıp bakım kremi surdukten sonra arkadan or ve tel tokayla topla
2adım: Uniformana uygun renkteki bir sac bandını takıp alttan sabitleştir
3adım: Saclarına son olarak bozulmaması icin jole sur veya sprey sık
Duz saclar icin
2 dakika
1adım: Saclarının hacimli gorunmesi icin kuruyken tarayıp bolca spreyle
2 adım: On taraftaki saclarını birkac tel tokayla fazla sıkmadan topla
3adım: Saclarının bozulmaması icin uzerine bolca sprey sık
Dalgalı saclar icin
5 dakika
adım: Sprey ile ıslattığın saclarına elektriklenmemesi icin durulanmayan bakım kremi uygula
adım: Aralardan gelişiguzel aldığın tutamları orup uclarına kucuk lastik tokalar tak
adım: Saclarının bozulmaması icin uzerine bolca sprey sık
Kıvırcık saclar icin
2 dakika
1adım: Islattığın saclarına jole surup kıvırcıkların belirginleşmesi icin iyice dağıt
2adım: Arkadan aldığın bir tutamı diğer kalın tutamın etrafında dondurup tel tokayla sabitleştir
3adım: Saclarının daha yumuşak olması icin elektriklenmeyi onleyici bir serum veya krem sur
Orta boy saclar icin
1adım: Hafifce ıslattığın saclarına kabarmaması icin elektriklenmeyi onleyici bir krem sur
2adım: Ondeki saclarını şu sıralar cok moda olan nostaljik taraklarla arkadan topla
3adım: Son olarak kabarmaması icin uzerine sprey sık ve kopuk surerek şekillendir
5 dakikada saclarınız okula hazır!!!!!
Saç Bakımı0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Saç Bakımı
- 5 dakikada saclarınız okula hazır!!!!!