sac nasıl utulenir sac utuleme oyunları nasıl utulenir video saca utu yapılır video utuyle duzleştirme
Evet itiraf ediyorum Zamanında saclarım belimdeydi ve coğu zaman sacımı utu masasına yatırır kız kardeşimle birlikte sacımı utuler zaten duz olan saclarımı tamamen duzleştirirdim Allahtan sacımı kolalamıyormuşum o zamanlar

Ama birazdan size vereceğim bilgileri işte o zamanlar bilsem haberim olsaydı asla boyle bir şeye kalkışmazdım hanımlar

Allahtan ucuz kurtarmışım saclarımı bir zarar gelmedi sanırım şanslıyım demeliyim şu durumda

Bakalım sacları utulemek ne gibi zararlar veriyormuş

Evet Bir cok Bayan Paradan Tasarruf icin Kuafore Gitmek icin FON yerine evde kendi UTU yapmayı tercih ediyor. Peki nedir utu Ve zararları nelerdir?
Utu Sacı duzlestirmek amaclı yapılan ISI Temasıdır.
Bu temas Evdeki bildiğiniz Utu makineleriyle yapılır.
Peki olusacak Zararlar nelerdir Ve nicin olusur?
Evet Utu saca zararlıdır Cunki Saca ısının ( utunun altındaki metalin ) direk teması soz konusudur.
Bu yuzden Saclar Hacim kaybeder , iNcelir , kırılır ve Kopar.
Alınacak onlemler nelerdir?
Kuafore para vermekten bıktınızmı O halde Evinize Bir FON makinesi Alın Ve birde FON fırcası Alın. Evde kendiniz Cekmeye calısın kendiniz cekemiyorsanız anneniz veya bir kız arkadasınıza cektirebilirsiniz.
Onudamı beyenmiyorsunuz İLLA UTU mu diyorsunuz Peki o halde UTU 'yede alınacak onlemler Cok.
UTU yu uyguluyacak oldugunuz Sacın ustune Bir tur bez ornegin;
Tulbent ortebilirsiniz Boylece ISI teması Direk Olmaktan Cıkar ve saca Zarar Miktarı Azalır.
Tulbent koysakta Hala Zarar veriyor yinede Diyorsanız kesin Bir cozum Var.
Evet Saca UTU uygulamadan once Kozmetik urunleri satan Bir yerden Temin edebiliceginiz FON SUYU sıkıp Bu zararı KESİN olarak Ortadan kaldırabilirsiniz.
Artık UTU İle FON Arasında Bir fark kalmadı
Gelelim FON SUYU nun fiyatına En az 5 YTL en Cok 10 YTL ye bulabilirsiniz Markadan Markaya fark yapar .

Gelelim Zararlarına;
Sacı kırar.
Sacın kopmasına neden olur.
Sac yapısının incelmesine Sebeb olur.
Sacın Hacim kaybetmesine Sebeb olur.
Ve en onemlisi Butun bunlar basınıza Geldikten Sonra Geri donmek ( eski Sacınıza Kavusmak ) Cok zordur.