Sevgili arkadaşlar buğday tenli insanlara encok yakışan sac rengi cikolata karamel bakın goz gezdirin kendinize yakışanı deneyin..
Şimdi sizlere bir galeri oluşturuyorum. Genelde acık tenli kadınlara daha cok yakışıyor ama Jennifer Lopez gibi hafif esmer tenli olanlarda da guzel gorulduğunu soyleyebilirim. Ama her halukarda esmer yerine buğday ve acık renge sahip tenli kadınlarımız bunu kullanabilirler. Bir kac buyuk resmi atayım da kızlar kendiniz karar verin isterseniz. Sac Modelleri Galerimizi de inceleyin olur mu ?
[photo="large"]1006[/photo] [photo="large"]1015[/photo]
Sizlere oluşturacağım gorsel galeriden dilediğiniz resme tıklayarak galeri halinde buyuk şekilde resimlerimizi gorebilir ve gezebilirsiniz. Bu konuda yorumlarınızı da merak ediyorum kızlar. Hadi bakalım. Yaşasın Cikolata Karamel Sac Rengi Modelleri

Cikolata Karamel Sac Modelleri Resim Galerimiz ( Kucuk resimlere tıklayarak buyuk halde gorun )
[photo="small"]1014[/photo] [photo="small"]1015[/photo] [photo="small"]1016[/photo] [photo="small"]1017[/photo] [photo="small"]1005[/photo] [photo="small"]1007[/photo] [photo="small"]1008[/photo] [photo="small"]1009[/photo] [photo="small"]1010[/photo] [photo="small"]1011[/photo]
Yukarıdaki galeride yer alan karamel rengi saclar konusunu beğendi iseniz ve bir şekilde inceliyor iseniz kızlar, mutlaka aşağıdaki konu başlıkları da dikkatinizi cekebilir. İncelemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
[album=medium]52[/album][album=medium]50[/album][album=medium]49[/album][album=medium]47[/album][album=medium]46[/album]