Bircok bayanın severek kullandığı kısa sac modelleri kişiyi olduğundan daha genc ve modern gosterdiği gibi kullanımı acısından oldukca rahat bir olanak sağlıyor.
Ben de uzun zamandır kısa sac modeli kullanan bayanlar arasın da biri olarak şunları soyleyebilirim;
Mesela acil dışarı cıkacaksınız ve saclarınıza kısa bir zaman da şekil vermeniz gerekiyor işte kısa sacın boyle bir avantajı var
Malum yaz aylarını yaşıyoruz kimileri şu sıralar deniz ve havuzun tadını cıkarıyor.... Uzun saclı bayanlar icin surekli ıslanan saclar bazen zorluk yaşatır ve burada devreye yine kısa sacı oneriyor ve inanılmaz bir rahat kullanım olanağı sunduğunu soyluyorum
Ozel gunler icin de bazı bayanlar kısa saclarını sorun haline getirebilir ama ben bunun da sorun olduğunu duşunmuyorum. Gunumuz de oldukca cozum uretebileceğiniz secimler sizleri bekliyor. Bunlar ne olabilir derseniz;
Kaynak, cıtcıt ve hatta son yıllar da oldukca populer olan peruklar olduğunu soyleyebilirim.

Kısa saca alıştınmı artık kolay kolay uzatamıyorsun en azından ben oyleyim. Bazen hadi uzatayım desem de bir sure sonra rahatlığını bildiğim icin tekrar kestiriyorum

Kendiniz icin farklı bir kısa sac kesimi duşunuyorsanız yada imajınızdan sıkılıp daha modern ve havalı bir kesim duşunuyorsanız farklı kesim kısa sacları size oneririm.

Sitemiz icin de yer alan sac bakımı kategorimizi tıklayarak sac bakımı hakkın da genel bilgilere ve diğer sac modellerine ulaşabilirsiniz.

Senenin trendi gri sac modelleri icin TIKLAYINIZ

OMBRELİ UZUN SAC MODELLERİ İCİN TIKLAYINIZ