• 22-07-2022, 20:01:13

"Patronunuz Şeytan Bey'dir ve sizden de cok hoşlandığını soyleyebilirim."
    Neydi bu şimdi? şaka mı? "Oyle mi?" dedim bu manyakca oyuna bir tur ayak uydurmaya karar vererek. "Nereden biliyorsunuz?"
    "Kendisi soyledi."
    Elimden geldiğince aptal gibi gorunmemeye calışarak gulumsedim.
    "Ben kacırmışım o kısmını."
    "Sizin hatanız değil. Telepatik olarak iletti duşuncelerini."
    "Evet anlıyorum," diye kestirip attım, yeni işimi daha başlamadan bırakmak zorunda kalmamak icin. "Oyleyse kendisine teşekkurlerimi de iletin."
    "Ona kendiniz de teşekkur edebilirsiniz," dedi Tuncay Bey bıyık altından gulerek.
    "Şeytan Bey goruşmenin başından beri burada, aramızda bulunuyor." Bardağına iki buz attıktan sonra pipetini uzun uzun emdi ve boş bakışlarıma yanıt olarak, o kocaman işaret parmağıyla, masanın uzerinde psikopatca beni kesmekte olan kara kediyi işaret etti.

Dunyanın, şahsına karşı kurulmuş bir komplo olduğuna inanan, genc ve avare metin yazarı Musa... Onun, hayatın her alanına derin ve samimi bir merakla yaklaşan, temiz kalpli ev arkadaşı Şaban... Diğer tarafta, gaddar bir kedi tarafından yonetilen, birbirinden tuhaf calışanlarıyla bir reklam ajansı: Menekşe gozlu sanat yonetmeni Sanem, esmer ve seksi sekreterler Mehtap ile Sevilay, durmaksızın ağlayan yaratıcı yonetmen Ceşme,
    psişik-sismograf caycı Ercan... Ve şohretler: Tesla, Prens Charles, Kaan Sezyum, Kucuk Prens, Supermen ve diğerleri... Ozgun uslubuyla, ilk kitabı Tatlı Ruyalar'dan itibaren geniş bir hayran kitlesi edinen Alper Canıguz'den yine eğlenceli, heyecanlı ve kışkırtıcı bir absurd macera...
    (Tanıtım Bulteninden)

2008, İletişim Yayınları, Turkce, 204 sayfa

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.

Gizli İçerik:

Gizli İçerik: