Selam arkadaşlar bugun gitar hocamın dukkanına gittim (Halk eğitimden GEnclik merkezi hocam)
Orada yeni gitar almak istediğimi soyledim filan. Bi baktık internetten gitarlara beraber bana bazı gitarlar onerdi.

modeller bunlar:
Valencia CG-160 =110 tl+ kılıf =120

*Valencia CG-160UCTNA
115$+kılıf

*Valencia CG180CC
184$+kılıf

Bunlara baktık tabi ben elektro-klasik istiyorum (anfisi olan)
Sonucta 1 kere alıyorum almışken oda olsun. Şimdiki gitarım cok kotu olduğundan yeterli verimi alamıyorum. (80 tllik bi gitar sanchez (MADE İN CHİNA )

TAbi ben solak olduğmdan anfili olanlara + 30 tl eklenecek ve bulunmasıda zor gercekten...

O sırada hocam solak oldğumu hatırladı ve iceriden 0 anfili gitar getirdi. Tam sana gore dedi. Hem solaklar icin yapılmış ayrıca 30 tlde vermene gerek yok. Bulabileceğin uygun fiyat. hem kendi malım olduğundan indirimde yapabiliyorum (normalde emusic mi neydi oyle bi siteden bakıoduk ve bana bunlar markalı gitarların resmi fiyatları bunların dışına cıkamıyoruz dedi. Gercekten hocama guveniyorumda işini erbabında yapan bi adam. )

Gitarın markası
Clariss CCG-200 : 250 tl dedi bana 220 tl olurmuş. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlara soruyorum sizce fikriniz nedir. Gitarı caldım orda biraz verdi hoca elime gercekten hoşuma gitti. diğer gitara gore cok cok iyidi. klavyeside elime oturdu tam. Akor gecişlerim daha rahat ve kolaydı.ustelik anfili ve solaklar icin...