Ancak ikilinin mutluluðuna avukat Þafak Mahmutyazýcýoðlu (42), 27 Ocak'ta Yeþilköy'de uðradýðý silahlý saldýrý sonucu hayatýný kaybetmesiyle gölge düþmüþtü.
Þimdilerde zor günleri atlatmaya çalýþan Erken, Mahmutyazýcýoðlu'nun doðum gününü yürek burkan bir mesajla kutlamýþtý. Kýsa bir süre önce reddi miras yaptýðýný açýklayan ve 'Mahmutyazýcýoðlu' soyadýný da sosyal medyadan silen Ece Erken, daha önce eþiyle çekilen fotoðraflarýný Instagram'dan paylaþmýþtý.

"BENÝ EKSÝK BIRAKIP GÝTTÝN ÞAFAK'IM"
Duygusal bir yazý kaleme alan ünlü sunucu; "Bugün 13 Temmuz... Caným eþimin doðum günü. Hayat ne kadar devam ediyor gibi görünse de korkunç bir boþluk var içimde ve hiçbir zaman geçmeyecek bir boþluk... Çok özlüyorum... Birlikte yaptýðým þeylerde artýk tek baþýmayým, aslýnda ölüm geride kalanlar için... Keþke son kez sarýlabilseydim... O kadar çok keþkem var ki ne söylesem hep eksik... Hasretle, özlemle anýyorum Þafak'ýmý... Ýyi ki doðmuþsun, iyi ki senin gibi adam gibi adamý tanýmýþým. Beni eksik býrakýp gittin Þafak'ým, elbet kavuþacaðýz" ifadelerini kullanmýþtý.
"Sebebiyet verenler olmasaydý biz bugün yine beraberdik"AÐABEY MAHMUTYAZICIOÐLU'NUN MESAJLARINI ÝFÞA ETTÝ
Erken, birkaç gün önce de Þafak Mahmutyazýcýoðlu'nun aðabeyi Celal Mahmutyazýcýoðlu tarafýndan tehdit edildiðini açýklamýþ ve sosyal medya üzerinden gelen mesajlarý tek tek ifþa etmiþti.
"KARDEÞÝSÝN MALLARINA ÇÖKMÜÞSÜN"
Celal Mahmutyazýcýoðlu'na dava açacaðýný açýklayan Ece Erken, paylaþýmýnda, "Sabaha kadar bana tehdit mesajý atan Celal'cik! Sedef'i Acarkent'in güvenliðine göndermiþsin. Evimin önünün kamera görüntülerini almýþsýn. Sen KARDEÞÝSÝN mallarýna çökmüþsün, katillerin peþine bir saniye düþmemiþsin, benim kapý önümün güvenlik kameralarýný ne hakla aldýrýrsýn ki! Aldýr! Benim abdestimden þüphem yok! Savcýlýða yarýn tehdit ve þantajdan veriyoruz! Ah Þafak! Ne üzülüyordur… Ben hepinize tek baþýmýz yeterim. Benle gurur duyuyordur eþim sýkýntý yok" ifadelerini kullanmýþtý.

"500 BÝN VEREYÝM DE SUSUN!"
Gelen tehditler üzerine Erken, "Neye üzülüyorum biliyor musunuz? Miras ne kötü, ne acý bir þeymiþ! Bu insanlar her gün bizdeydi, biz de onlarda, çocuklar bir arada… Siz de þahitsiniz tek kuruþ almadým! Þafak'ýn bir minibüsü kalmýþ o da bende deðil. Kapý önümün görüntüsünü aldýrýyor abisi ve karýsý Ece'de mi diye! Ya 500 bin vereyim de susun da Þafak'a bir dua edin! 40'ýný bile yapmadýnýz Rabbim kim ne hak ettiyse yaþatsýn" diye konuþmuþtu.
Seren Serengil'den þaþýrtan Ece Erken hamlesi!ÝÇÝNÝ DÖKTÜ
Tüm bu yaþananlardan sonra sosyal medya hesabýný aktif olarak kullanan Ece Erken, takipçileriyle soru-cevap etkinliði yaptý.Erken, dikkat çekici açýklamalarda bulundu.

"ÞAFAK DA GÖRÜYOR BÝLÝYORUM"
Ece Erken, bir takipçisinin "Keþke kocanýn alýn terini ailesine vermeseydin ve baðýþlasaydýn" yorumuna, "Dünya malý dünyada kalacak. Para hiç önceliðim olmadý. Eþim gibi haksýzlýða gelemedim. Onlara da yar olmaz, merak etmeyin. Rabbim görüyor. Þafak da görüyor biliyorum" cevabýný verdi.
"EÞÝM HERKESÝN EKMEÐÝNÝ VERÝRDÝ. ONA DUA EDECEKLERÝNE..."
Baþka bir sosyal medya kullanýcýsý da '"Karþý taraf neden üstüne geliyor? Eþin hayattayken böyle bir cesaretleri var mýydý?" sorusunu sordu. Erken ise, "Þafak yaþarken ihtimal olabilir miydi? Þafak kahkaha atmýþtýr þimdi… Þafak ekmeklerini veriyordu, eskiden koyduðum fotolar ortada, dibimizden ayrýlmazlardý, en son arabasýný satmýþ eþim kullanmasý için araba vermiþti. Onu bile satmak istedi, Þafak gürlemiþti. Eþim herkesin ekmeðini verirdi. Dua edeceklerine ona… Neyse…" ifadelerini kullandý.

"ONLARLA MÜCADELE ETMEKTEN KAFAMI KOYUP TAM AÐLATMADILAR BÝLE"
Bir takipçisi Erken'e, 'Þafak Bey'in yokluðunun, onu özlemenin üstesinden nasýl geliyorsun?' sorusunu yöneltti. Erken ise soruya, "Daha 7 ay oldu tabi ki. Zorlanýyorum, ama çevresi acýmý tam yaþatmadý öyle, onlarla mücadele etmekten kafamý koyup tam aðlatmadýlar bile. Allah size de sabýr versin" cevabýný verdi.
"BUNLARA EYVALLAHIM YOK"
Erken kendisine yöneltilen "Çok mu zenginsiniz? Hiçbir þeye tenezzül etmiyorsunuz" sorusuna; küçük yaþlardan itibaren çalýþtýðýný vurgulayarak; "Pandemide zorlandýk ama yine de kocamýn eline bakmadým. Evlenince sadece Eymen'in okul masrafýný ve saðlýk sigortasýný ödedi o kadar. Evliyken bile benim evimde oturuyorduk. Eþimin tek kuruþu geçmedi. Ondan eyvallahým yok bunlara" yanýtýný verdi.
"Ýlk eþi ne yapsýn 15 yýllýk bir evliliði var"