• 19-07-2022, 06:43:29

Sizce mutlu olmak oğrenilebilir mi? Harvard Universitesi’nde Pozitif Psikoloji uzerine dersler veren Dr. Tal Ben-Shahar’a gore EVET! Ben-Shahar bilimsel calışmalar, akademik araştırmalar, kişisel gelişim ve manevi aydınlanmayı dÂhice birleştirdiği bu kitapla pozitif psikoloji alanında yeni bir cığır acıyor. Uzun yıllar boyunca yaptığı araştırmalar sonucunda mutluluğun oğrenilebilir olduğunu, gunluk hayatta yapılabilecek uygulamalar vasıtasıyla insanların şimdiki hallerinden cok daha mutlu olabileceğini gosteriyor. Harvard mezunlarının yaklaşık %20’si Dr. Tal Ben-Shahar’dan ders almıştır. Her bolumde sunulan mutlulukla ilgili aydınlatıcı bilgileri okuduktan sonra yapacağınız basit alıştırmaları gunluk yaşamınıza uyguladıkca hayatınızı yeni bir bakış acısıyla gorme yeteneği kazanacaksınız. Hayat amacınızın olumlu yonde şekillenmeye başladığına tanık olacak, yaşamınızın daha anlamlı hÂle geldiğini fark edeceksiniz. Boylece evde, işyerinde, okulda ve tum ilişkilerinizde DAHA MUTLU olma şansını yakalayacaksınız.

Ceviri: Bulent Akat
    Yayınevi: Elma
    Basım Yılı: 2014
    ISBN: 978-975-6093-39-9
    Sayfa Sayısı:240

Aranabilir PDF + 2.25 MB

Mediafire

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.

Arama başkasına yukleme bana aittir.