• 19-07-2022, 06:43:21

Bazı insanlar, daha once tanıştıkları insanların yuzunu anarken "adını hatırlayamıyorum" diyebilmekte, bazıları da telefon numaralarını ve rakamları aklında tutamamaktadır. Hatta daha da ileri giderek diyebiliriz ki, biraz once elindeki kalemi veya arabasının anahtarını nereye koyduğunu hatırlayamayan, bulmak icin onları saatlerce arayan insanların sayısı oldukca fazladır.

Yapılan araştırmalar, zayıf hafıza diye bir şeyin olmadığını, ancak eğitilmemiş hafızanın olduğundan bahsediyorlar. Beynimiz mukemmel bir bilgisayar olduğu halde coğumuzun ondan yeterince yararlanmayı bilmediğimiz artık kabul edilmektedir.

Hafıza teknikleri, hafıza ve beyin eğitiminin butun sırlarını vererek, beyninizdeki bilgisayarı harekete gecirir ve hafıza gucunuzu en az iki, hatta uc katına cıkaracak bilimsel teknikleri adım adım ve uygulamalı olarak oğretir.
    Hafıza tekniklerini oğrendiğiniz zaman, beyninizin uretken duşunme gucunun sınırları kalkacaktır. Gorsel hafızanız ile beyninizin sağ yarım kuresi arasında nasıl sıkı bir ilişki olduğunu, yine hafıza tekniklerini oğrenerek anlayacaksınız.

Yayınevi: Az Kitap
    Basım Yılı: 2015
    Sayfa Sayısı: 269
    ISBN: 978-605-9879-94-1

Aranabilir PDF + 2.9 MB

Mediafire

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.