İnsanların beden dili bircok ipucu veriyor. İstiyorum ki gencler sizin mesajlarınızı alsınlar. Sizin icin "ilim ve bilim ceşmesi" sıfatı az gelir.
İshak Alaton - Alarko Holding Yonetim Kurulu Başkanı
Sizi Dikkat Vucudunuz Konuşuyor kitabınızla tanıdım. Muthiş bir kitap. Alıp eve gittim, o gece saat ucte bitirdim. Sonra beş kere daha okudum. Diğer kitaplarınızı da ikişer defa okudum. Artık akıllandım; her gun iki bolumu uc-dort defa okuyorum, kitap gec bitiyor.
İlker Sağlık - İş Adamı
Bu kitap, "en cok satanlar" kadar, "en cok okunanlar" listesindeki yerini yıllardır koruyor.
Mehmet Oz - Bilim ve Sanat Kitabevi
Yatağa uzanırken uykunuzu getirsin diye elinize aldığınız bir kitabın butun gece sizi uyutmadığı oldu mu? Dikkat Vucudunuz Konuşuyor boyle bir kitap.
Dr. Oner Gov
Yıllardır yerli veya yabancı uzmanların verdiği ust duzey bircok eğitim programına katıldım. Bu kitaba konu olan seminer kadar etkileyici olanıyla karşılaşmadığımı rahatlıkla soyleyebilirim.
Atilla Okumuş - Jumbo AŞ Genel Muduru
İş yaşamındaki başarılarını uzun suredir yakından izlediğim Ahmet Şerif İzgoren'in deneyimlerini okumak cok etkileyiciydi. Herkesin, hayatla ilgili cok şey oğreneceği bir kitap.
Prof. Dr. Vahap Katkat
Bu kitap icin keyifli ve etkileyici kelimelerinin yetersiz olduğunu duşunuyorum. Farkında olmadığımız bir hayatın bize sunuluşu, demek daha doğru olur.
Prof. Dr. Cihan Akcaboy
Okuduğunuz ve unutamadığınız kitaplar iki elin parmakları kadardır. Bu, kesinlikle onlardan birisi. Bu kitap alanında bir BEST SELLER.
İsmail İğdeli
Sayfa Sayısı : 225
Baskı Yılı : 2010