hande ataizi, cihan unal, polemik, kavga, son durum, haberleri burada arkadaşlar.

Birlikte rol aldıkları tiyatro oyunundan sonra aralarında polemik gecen iki unlu Hande Ataizi ve Cihan Unal hakkında son durumu sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler.

Cihan unal ile yaşadığı polemik ile magazin basınının gundeminde olan Hande Ataizi Her Şey Tadında programına telefonla bağlanarak iddiaları yanıtladı.

Gencay gurun’un konuk olduğu programa telefonla katılan Hande Ataizi sozlerine Gencay Gurun’un kendisi icin cok ozel ve onemli bir insan olduğunu ve son yaşanan olayların kendisi ile ilgili olmadığını soylerek başladı.

Cihan Unal ile birlikte rol aldığı ozel hayatlar oyunu icin 1.5 saat once kulise gelerek hazırlandığını, haftada 5 gun sahneye cıktığını ve cok emek sarfettiğini soyleyen Ataizi, Cihan Unal ile aralarında bir takım tatsızlıklar yaşandığını belirtti. Bu tatsızlıkların bir kısmının sahneyle ilgili, bir kısmının ise ozel meseleler ile ilgili olduğunu soyledi.

IMF BAŞKANI NI HATIRLATTI

Son olarak Ankara turnesinde de aynı şeyler yaşanınca bu konuyu Cihan Unal ile yuz yuze ve tek başına konuşmayı tercih ettiğini ancak kufur ve hakarete maruz kaldığını soyledi. Son gunlerde adı cinsel taciz suclamalarıyla gundeme gelen IMF Başkanı’nı hatırlatarak; bu tur olaylarda eğitim, kultur gibi unsurların oneminin olmadığını vurguladı.

Hande Ataizi son olarak Cihan Unal’ın bu konuyu Hurriyet gazetesine verdiği roportajda kendisinin actığını soyleyerek Cihan Unal’ın bir kıyaslama yaptığını hatırlattı ve “ben unkapanına kaset yapmaya gelmiş biri değilim. Ailemin durumu, benim eğitimim ortada. İyi bir eğitim aldım ve iyi bir oyuncuyum ancak ne yazık ki bazı şeylerin ozru yok. 65 yaşında tecrubeli bir oyuncunun daha profesyonelce davranmasını beklerdim” dedi.

Ataizi, bu konuyu Gencay Hanım’a actığımda bana nasıl yardımcı olabilirim” dedi, yardım istemek icin değil dertleşmek icin aradığımı soyledim. Ayrıca tiyatro yetkililerine de kendisinden ozur dilenirse ya da kast değişirse oyuna devam edebileceğini aksi taktirde devam etmeyeceğimi bildirdim dedi.

Daha sonra programa telefon ile katılan Tiyatro İstanbul Muduru Emin Hamarat“Tek bir şeyi duzeltiyorum; Hande Ataizi’nin oyuna 1 hafta once değil 2 gun once gelemeyeceğini haber verdi” diyerek duzelme yaptı.