• 19-07-2022, 03:31:53

Gen Bencildir, Kor Saatci ve Tanrı Yanılgısı'nın yazarından, evrim hakkında bugune dek yayımlanmış en anlaşılır, en surukleyici kitap...

Yazmaktaki yeteneği, İngiliz kulturunun zamanımızdaki en buyuk ustalarına verilen Shakepeare Odulu'yle taclandırılan, cağımızın dunyada ve Turkiye'de en cok okunan biliminsanı Richard Dawkins, Ataların Hikayesi'nde yaşamın dort milyar yıla yayılan evrimini anlatıyor. Hayatın buyuk hikayesi, gunumuz insanından ve turlerin zamanımızdaki muazzam ceşitliliğinden başlayıp geriye doğru ilerleyen, her birini ayrı bir turun dillendirdiği elliden fazla ara hikayeyle yeryuzunun ilk canlısına uzanıyor.

"Gunumuzde, konusunu, uzmanlık alanının dışında kalan okura bu derece berrak ve ışıltılı bicimde acıklayan başka biliminsanı yok."
    John Corwell - Sunday Times

"Darwin'in yapamadığını, Bay Dawkins yapıyor... Muhteşem bir hikaye anlatıcısı!"
    New York Times

"Dawkins eşsiz. Kimse bilimi boyle heyecan verici, boyle ilginc, boyle anlaşılır kılamaz. Daha once boylesinin yapılabildiğini sanmıyorum. Keşke Stephen Hawking, onun anlaşırlığının onda birine sahip olsaydı." Jonathan Gathorne - Hardy, Spectator

"Daha once okuduğum hicbir kitap, evrimin sonsuzca uzun cağları boyunca meydana gelen değişimler hakkında, bende boyle başdondurucu, dolaysız bir enginlik ve yabancılık duygusu uyandırmamış ya da yaşamın butun oğelerinin birbirleriyle bu kadar derinden bağlı olduğunu bana hissettirmemişti." Robert Hanks - Daily Telegraph

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.

Not:Yukleme bana ait olup,tarama başkasına aittir,herkese keyifli okumalar dilerim.