hulya avşar tarkan hulya avşar tarkan kavgası kavgası
hulya avşar, tarkan, kral tv muzik odulleri, kavga, souğukluk, haberleri burada arkadaşlar.

Hulya Avşar'ın Tarkan'a olan ofkesi bitmek bilmiyor Melek'ler. Oldukca sinirlenen Hulya Avşar, Tarkan icin "dangalak" dedi. İşte o haber!

Hulya Avşar'ın Tarkan'a olan ofkesi dinmek bilmiyor: Benim ayağıma gelecek, ayağımıza gelip odulunu alacak!

Hulya Avşar, “Kral TV Muzik Odulleri”nde kazandığı odulleri kendi almayıp muzisyen dostlarına aldıran Tarkan’a fena patladı, “Eşek herif”, “dangalak”, “1 metrelik adam” hakaretleri havada ucuştu.

Kral Tv Muzik Odulleri gecesinde Tarkan’a odul vermek icin sahneye cıkan ancak Megastar’ı karşısında goremeyince şoke olan Hulya Avşar’ın ofkesi dinmek bilmiyor. Odullerini gecenin sonunda toptan alan Tarkan icin ‘saygısız’ diyen Avşar tepkisini şu sozlerle surdurdu:

- Tarkan’ın boyle bir şeye hakkı yok! Cunku boyle bir şeyi hak etmedi! Bana ne Tarkan’dan ayrıca. Gelecek ve alacak odulunu! Benim ayağıma gelecek, ayağımıza gelip odulunu alacak!

- Başarısı beni ilgilendirmiyor! Bana ne onun başarısından! Kime ne daha doğrusu! Ata’ya ne! (Tarkan’a odul vermek icin sahneye cıkan ancak veremeyen Ata Demirer’i kastediyor)

- Hani sus, konuşma Hulya, demek icimden gelmiyor! Konuşacağım! Birileri birilerine haddini bildirmek zorunda! Adam olacaksın once, terbiyeli olacaksın! Ha bir okul yaptırır, vergide ciddi bir rekor kırar, o zaman sırf bu yuzden saygıyla karşılarım. Ama ben şimdi Tarkan’ı saygıyla niye karşılayayım? Dansoz gibi gobek attığı icin mi? Hic de saygıyla karşılamıyorum! Asena’ya daha cok saygı duyuyorum.

'AAA! DANGALAK'

- O bu kadar da niye abartılıyor, onu da anlamış değilim! Bu yaptığı terbiyesizliği, diğer sanatcı arkadaşlarım gibi kabul etmiyorum! Tarkan’ın ozrunu de kabul etmiyorum! Gercekten sinirliyim! Boğabilirim! Boğabilirim yani!

- Bir metre boyunda, sadece gobek atıyor diye bu kadar havaya girmesine ne gerek var yani! Aaa! dangalak! Megastarlığı hak ediyor mu? Bizim yuzumuzden megastar! Kim megastar ya! Megastar Ajda Pekkan! Megastar Sezen Aksu! Kim megastar?

- Fransa’da tanındı, bir de gobek attı, diye mi ulkemizi temsil ettiği, duşunuluyor... Nereye temsil ediyor ulkemizi ya! Nerede ediyor? Kendisi tanınıyor da ulkemizi temsil eden kim? Once ulkesine faydası olsun!

- Biz zaten Turk milleti olarak alışığız boyle şeylere! Gereksiz insanları havaya sokmaya.

VATAN