Nurgul yeşilcay, cannes film festivali odulleri, Kirsten Dunstve nurgul yeşilcay konuşması hakkında detaylı bilgi alalım.

Nurgul yeşilcay konuğu olduğu programda Kirsten Dunst ile konuşmasından soz ettirmişe benziyor melek'ler

DUNYACA unlu isimleri İstanbul’da buluşturan Istancool Festivali kapsamında dun Vakko Moda Merkezi’nde “Pazarlama cağında sinema” başlıklı bir soyleşi duzenlendi.

Soyleşiye, “Melancholia” filmindeki roluyle bu yıl Cannes Film Festivali’nde ‘en iyi kadın oyuncu’ odulunu kazanan Kirsten Dunst, Marco Mueller, Nurgul Yeşilcay ve Atilla Dorsay katıldı. Dunst’a “Melancholia” filminin yonetmeni Lars von Trier’nin Cannes’dan kovulmasına neden olan “Hitler’i anlıyorum ve ona sempati duyuyorum” sozleri hakkındaki goruşleri soruldu. “29 yaşındayım, 20 yıldır calışıyorum ve başıma gelen en buyuk olay Cannes’daki odulum. Lars’ın acıklamasından dolayı utanc duydum ama kendisi aynı zamanda benim arkadaşım. Lars von Trier gibi bir yonetmen olmasaydı, boyle oynayamazdım. Yaptığı talihsiz bir acıklamaydı. Zaten kendisi de cok utandığını soyledi, butun gun ozur diledi. Cannes’dan hemen ayrıldı” diyen Dunst’ın, Nurgul Yeşilcay’a yaptığı teklif ise etkinliğe damga vurdu. Fatih Akın’ın “Yaşamın Kıyısında” filmiyle 60. Cannes Film Festivali’ne katılan Yeşilcay, “Aslında favoriler arasındaydım” dedi. Bu soz uzerine Dunst, “Benim odulum otelde kasada. İstersen bir fotoğraf cektirebilirsin” dedi. Dunst’ın sozlerine bozulan Yeşilcay’ın yanıtı ise “Yok kalsın, ben kendim kazanırım” oldu.