derya buyukuncu, yuzme federasyonu, kotu haber, ne dediler, survivor, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Survivor'ı birinci olarak bitiren Derya Buyukuncu'ya şok haber yuzme federasyonundan geldi.

Federasyonun yaptığı acıklamaya gore Buyukuncu olimpiyatlar icin yatırım yapılmayacak!

Ahmet Bozdoğan, federasyonlarının 35 yaşındaki milli sporcudan madalya ve gelecek beklentilerinin olmadığını, bu nedenle Buyukuncu'ya yatırım yapmayacaklarını vurgulayarak, Derya Buyukuncu'nun kendi imkanlarıyla hazırlanması gerektiğini ifade etti. Bozdoğan, şunları soyledi:

''Derya Buyukuncu, olimpiyatlara 6 kez katılan yuzucu bulunmadığını ve kendisinin Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi istediğini soyluyor. Gitmek istiyorsa once (A) barajını gececek. 2012 Olimpiyatları icin getirilen (A) barajını bugune dek 2 yıl once, 1 kez, 200 metre kalifikasyon yarışında gecmiş. Barajı gecen başka bir derecesi yok. Yarışmalara katıldı, antrenman yapmadı, kas kuvvetinden kaybetti. Kişisel goruş olarak, onun bu dereceyi gecmesinin mumkun olduğunu pek duşunmuyorum. İşi cok zor. Kendi kafasına gore de 'Ben barajı gectim Turkiye adına olimpiyata gidiyorum' diyemez. Federasyondan izin alması gerekir. Muracaat ederse 'Ben Derya, Ahmet, Mehmet' tanımam. Turkiye'nin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yaparız. Ancak once muracaat etmeli. Bugune kadar boyle bir muracaatı olmadı.''

Eğer Derya Buyukuncu'nun gercekten boyle bir isteği varsa ve başvurusunda bir gecikme olmazsa kendi masrafını kendi karşılayabilir.Nasılsa zurvivordan epeyce para kazandı ..