erkan petekkaya, roportaj,oyle bir gecer zaman ki, yeni sezon, ipucları, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Oyle Bir Gecer Zaman ki dizisi akılda bir cok soru işaretleri bırakarak bu sezonu kapattı.İki kişinin vurulduğu son sahne en can alıcı kısımdı.Acaba olduler mi diye duşune duralım,gazeteci Cengiz Semercioğlu bu soru işaretlerini yaptığı roportajda Erkan Petekkaya'ya sordu;

O sırada dizinin sezon finali yayınlanıyordu televizyonda.
Twitter’a “Ali Kaptan’la beraberiz” diye yazınca, “Bizim icin bir tane patlat ona” mesajları gelmeye başladı.
Bana kalırsa sezonun en iyi erkek oyuncusu Erkan Petekkaya... O da rolun gorduğu ilgi karşısında şaşırmış durumda...
“Bu kadar rol oynadım hicbiri Ali Kaptan gibi etki yaratmadı” diyor.
Ali Kaptan oldu mu?
Sonra da ekliyor;
“Oynadığım en zor rol bu. Ali Kaptan’ın değişken ruh halini gostermek yordu beni. Dizide butun oyuncularla catışma halinde. Herkes bir yerde, Ali Kaptan karşı yerde. Sette bile butun oyuncuları karşımda gorunce yoruluyorum...”
Peki Ali Kaptan oldu mu, balıkcı oldu mu?..
Tahmin edeceğiniz gibi bu konuda yorum yapmıyor.
Ne zaman başlayacak set?
- Ağustosun ikinci yarısında başlayacağız.
Tatilde neredesin Turkiye mi, yurt dışı mı?..
- Turkiye’deyim, guneyde olacağım. Ağustos ortası gibi de tekneyle cıkıp gezeriz biraz...
Oğluna aşık bir baba
Cep telefonundan oğlunun fotoğrafını gosteriyor.
Acayip yakışıklı bir delikanlı, 9 yaşında...
Ali Kaptan’ın aksine oğluna, ailesine tapıyor Erkan Petekkaya...
İkinci cocuğu istemiyor musun?
- Hayır, gozum yemiyor aynı zorlukları cekmeye.
Dokuz aylıkken boğazına bir şey kacmış oğlunun...
“Ters cevirdim salladım, ne yaptıysam cıkmıyor. Mosmor oldu cocuk, gidecek... Son bir hamle boğazına parmağımı soktum, cektim cıkardım yuttuğu oyuncağı. Cocuk derin bir nefes aldı, o an ben yere yığıldım kaldım...”
Anlatırken bile o gunleri yaşıyor, “Tekrar yaşayamam aynı stresleri” diyor.
Yeni sezanda yeni setine taşınacakmış Oyle Bir Gecer Zaman ki...
“Beykoz’da cekiyorduk. Cok zorlandık bu sezon. Cunku donem dizisi... Hem de İstanbul’da geciyor. Kafanı biraz kıpırdatırsan arkadan canak anten giriyor. Bazen dimdik durarak oynadık” diye anlatıyor sette yaşadıkları zorlukları.
“Dizi setini goren para ister hale gelmiş” diyor:
“Kahvenin onunde bir sahne cekeceğiz mesela, adamın biri oturuyor. Kalkar mısın diyorsun, 100 lira ver kalkayım diyor. Neler cektik biz neler...”
Bu yuzden yeni sezonda yeni seti dort gozle bekliyormuş ekip.
Erkan’ın sahne heyecanı
Bu sezon almadık odul bırakmayan Erkan Petekkaya’nın bir sırrını daha oğrendim bu arada. Sahneye cıkmadan acayip heyecanlanıyor.
Altın Kelebek’te de oyleydi, Turkce Olimpiyatları’nda da...
Sahne arkasında adı anons edilmeden once heyecandan olecekti.
Yuzlerce kez tiyatro sahnesine cıkmış, hayatı kamera onunde gecen bir adam neden heyecanlanır ki boyle...
“Kamera ve seyirci onunde rol yapmadığım anda, kendim olarak cıktığımda hep heyecanlanıyorum. Bu yuzden canlı yayınlara bile cıkmıyorum” yanıtını verdi.