mehmet ali birand, veda etti, haberleri doğru mu, ne zaman , canlı yayında veda haberlerini buradan bulabilirsiniz

Birand’tan canlı yayında veda: Hepinizden dua bekliyorum....

Mehmet Ali Birand dun akşam programının sonunda soyledikleri ile izleyenleri şaşkına cevirdi. Birand ‘Artık veda zamanı’ dedi, neden ayrıldığını da acıkladı.

Kanal D’de ana haber ve 32. gun programlarını sunan unlu anchorman Mehmet Ali Birand yeni yayın donemine kadar ekranlara veda etti.

Akşam ana haberleri sunan Birand programın sonunda soyledikleri ile herkesi şaşırttı. Birand, gundemin cok yoğun olduğu bir donemde ekranlara veda etmenin cok zor olduğunu belirterek “ Ama ayrılmak zorundayım” dedi.

Birand “ Tatile falan cıkmıyorum. Bir suredir gorduğum tedavi iyi sonuc verince yarın kendimi cerrahlara bırakıyorum. Onemli bir ameliyatım var. Kotu değil iyi bir haber veriyorum.” dedi.Sezon başında yeniden buluşmayı cok istediğini belirten Birand, izleyicilerden, seven sevmeyen herkesten dua beklediğini soyledi.

Birand'ın tweet'leri:

-Sevgili dostlar... an itibariyle tam 127 bin 159 kişisiniz(bu sayı surekli artıyor) hepinize cok teşekkur ediyorum.

-Bugune kadar Twitter'ı cok onemsedim.Bana yazdığınız her şeyi okudum. Dikkate aldım. Ancak biliyorsunuz bir suredir tedavi goruyordum.

-ve cok iyi sonuc aldık.Bu sayede yarın ameliyat olacağım ve bir sure ne ekrana cıkabileceğim ne posta'daki yazılarımı yazabileceğim

-ne de Twitter uzerinden gundemi değerlendirebileceğim. Doğrusunu soylemek gerekirse ağır bir ameliyat olacak.Ancak doktorlarıma guveniyorum

-Kendime gelince ilk olarak Twitter'dan sizlere bilgi vereceğim. Sizden şimdi tek bir isteğim var.O da dualarınızı eksik etmemeniz

-SON NOT: Bazı dostlar cicek yollamak istiyor. Onca parayı ciceğe vereceğinize Kasımpaşa Cocuk yuvasındaki yetim cocuklara yardım edin.