ali taran, ayşe ozyılmazel, surpriz aşkı, cuma gunu evleniyorlar, hakkında detaylı bilgiler melekler

Kısa bir sure once eşinden boşanan Ali Taran Ayşe Yılmazel ile cuma gunu evleniyormuş melekler...Ne diyelim Allah mesut etsin...

Bugun unlu reklamcı Ali Taran'ın gazetelere yansıyan 'Evliliği seviyorum. Her an evlenebilirim' sozleri gercek cıktı.

Ali Taran ile Ayşe Ozyılmazel, cuma gunu Bodrum'da kiraladıkları villada nikah kıyacak. Yılmazel nikahta Vakko imzalı gelinlik giyecek. Ali Taran 60 , Ayşe Ozyılmazel ise 32 yaşında. Ozyılmazel ise bir suredir koşesinde Lubnanlı sevgilisinden sozediyordu. Taran ise gectiğimiz gunlerde kanser tedavisi goren eşinden boşanmıştı.

TWİTTER'DAN MESAJ
Ayşe Ozyılmazel twitter'a kısa bir not yazarak surpriz evlilik kararını anlattı: "Birileri zaten hep konuşur. Ben mutlu olmayı seciyorum. Bu kadar."

'HULYA AVŞAR'LA MI EVLENECEKSİNİZ'
DP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon "Sayın Taran nikah işlemleri icin bize başvurdu kendisine tarih verdik. Arzu ederlerse nikahlarını ben de kıyabilirim" dedi.
Kısa bir sure once 54 yaşındaki eşi Selma Taran’dan boşanan ve adı Hulya Avşar ile aşk dedikodusuna karışan unlu reklamcı Ali Taran’ın 1 Temmuz Cuma gunu Bodrum’da bir arkadaşına ait villada sanatcı Ayşe Ozyılmazel ile evlenmek icin Bodrum Nufus Dairesi ile Bodrum Belediyesi’nde resmi işlemleri başlattığı oğrenildi. Taran dun nufus ideresine bugun de Bodrum Belediyesi’ne giderek Belediye Başkanı DP’li Mehmet Kocadon ve nikah memuru ile goruştu. Gerekli resmi evrakları veren Taran ve Ayşe Ozyılmazel’in kır duğunu ile dunya evine girecekleri belirtildi. Başkan Kocadon "Ali Taran muracaat ettiğinde evleneceği kişinin Hulya Avşar olup olmadığını sorduk "hayır’ dedi. Arzu ederlerse nikahlarını ben de kıyabilirim" dedi. Taran’ın Ayşe Ozyılmazel ile evlenmek icin muracaatını yaptığı oğrenildi. Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla) (DHA)