davut guloğlu ece erkene tokat attı, dovdumu, tokatladımı gibi merak ettiğiniz soruların yanıtı burada arkadaşlar.

Birlikte program sunuculuğu yapan ikili hakkında aşk yaşıyorlar iddiası hala suruyor. Bu iddianın uzerine birde Davut Guloğlu'nun ehliyetini kaptırınca, sinirden Ece Erken'i tokatladığı soylentisi cıktı Melek'ler.
Bu soylentilere cevabı Ece Erken'den alıyoruz şimdi

DAVUT Guloğlu, ehliyetine el konulunca sinirlenip Ece Erken’i tokatladı.
OLAYLI GECENİN FOTOĞRAFLARI
“Hayata Gulerken” adlı televizyon programını birlikte sunan ve aşk yaşadıkları one surulen Ece Erken ile Davut Guloğlu, onceki akşam Reina’daydı. İddiaya gore eğlence, ikili arasında başlayan tartışmayla sona erdi. Guloğlu, bir sure sonra mekÂndan tek başına ayrılıp aracına bindi. Ancak trafik kontrolune takılan unlu şarkıcının 135 promil alkollu olduğu ortaya cıktı. Aracını kullanacak ehliyetli birini bulamayan Guloğlu, karakola goturulurken telefonuna ‘Ecem Aşkım’ adıyla kaydettiği Erken’e mesaj attı, sunucuyu yanına cağırdı. İkili, yaklaşık 15 dakika sonra karakolda bir araya geldi. Erken ve Guloğlu arasındaki gerginlik, karakoldaki işlemlerin tamamlanmasının ardından bindikleri takside de devam etti. Sinirli olduğu gozlenen Guloğlu, arka koltuktaki Erken’in once sacını cekti, ardından yuzunu tokatladı. Neye uğradığını şaşıran ve ağlamaya başlayan Erken, taksiden inmeye calışsa da Guloğlu engelledi. İkili, taksiyle Erken’in Polat Tower’daki evine gitti.
DUŞMEMEM İCİN TUTTU
Ece Erken Twitter sayfasına, " Olayda tokat yok. Eğer tokat olsaydı yayına cıkmazdım. Davut'un yanında olmazdım. Şiddete sonuna kadar karşıyım. Haber abartılmış. Taksi'nin kapısı acılırken ortağım(Davut Guloğlu) beni tuttu duşmemem icin. Olay budur. Ben ve Davut(ortim) arasında sorun yok. Onu seviyorum rahat olun. Benim icin korktuğunuz, savunduğunuz icin teşekkurler. Ortimde beni bu kadar sevmenizden gurur duydu, selamı var" yazdı.