kıvanc tatlıtuğ roportaj 2011
kıvanc tatlıtuğ, elle dergisi, roportajı, neler soyledi, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Unlu oyuncu Kıvanc Tatlıtuğ rol aldığı dizilerle hem yurt icinde hem yurt dışında adından soz ettiriyor.Onu birazdan yakın tanımak icin Elle dergisine verdiği roportajı sizlerle paylaşmak istiyoruz..

Sizi mutlu etmek kolay mı, zor mu?

Cok sevdiğim bir arkadaşımla konuştuğum zaman benden mutlusu yok... Şu anda da, ictiğim cayın tadını alabiliyorsam benden mutlusu yok.

COK SIRADANIM

Bunun farkında olmak, cok onemli... İnsanoğlu bir şeye sahip olur ama o ona asla yetmez. Paran yoktur mesela... Paraya sahip olursun, bu sefer daha fazlasını istersin, bir turlu yetinmezsin. İşte o zaman o insan, icindeki gercek mutluluğu kaybetmeye mahkumdur. Cunku yetinmeyi bilememek mutsuzluğu getirir. Elindekilerle mutlu olabilmek cok onemli.

Galiba insanlar aradaki ekrana rağmen sizde bunları gorup o yuzden sizi cok seviyorlar... Bugune kadar insanların karşısına hic "İşte bu Kıvanc'tır!" diyebileceğim bir karakterle cıkmadım. Karşılarına kendi karakterimle cıksam, insanların ağzı bir karış acık kalır.

Neden? Cunku dışarıdan gorunenle, o insanın karakterini analiz etmen mumkun değil. Gercek Kıvanc'ı yakın cevrem haric kimse tanımıyor.

ANNEM VE BABAM EN YAKIN İKİ DOSTUM

Peki sizi tanımak, cozmek kolay mı? İnsan o kadar ilginc bir varlık ki bir başkasıyla bir omur gecirsen bile, bazen 40- 50 yıl sonra hÂl sana farklı gelen bir ozelliğiyle karşılaşabiliyorsun. Tabii ki ben bunları 60 yaşındaki bir insanın tecrubesiyle anlatmıyorum. Annem ve babamda gozlemlediklerime dayanarak konuşuyorum. Onlar aşağı yukarı 40 senelik evliler ve bazen birbirleriyle yeni tanışmış gibi davranıyorlar.

YALNIZ TATİL OLMAZ

Anne ve babanız size nasihatler verir mi? Onlar benim icin cok onemli, en yakın iki dostum.

Son zamanlarda başınıza gelen en guzel şey nedir?

Var ama soyleyemem.

Tek başınıza tatile cıkar mısınız? Veya cıksanız nereye gitmek istersiniz? Cok cıkarım. Yerini soylersem herhalde tek başıma tatil yapmam mumkun olmaz. Ancak şoyle soyleyeyim, ulkemi karış karış gezmeyi cok istiyorum. Turkiye'de gezilecek, gorulecek o kadar cok yer var ki... Avrupa'dan once ulkemi gezmek ve tanımak istiyorum.
Boyle bir tatil, plansız programsız mı olmalı? Benim mesleğimde cok plan program yapamıyorsunuz. İki gun boş vaktim olsa, spontane bir tatile cıkarım.

Birlikte aynı projede rol aldığınız insanlarla elektriğinizin tutması işe olumlu yansıyor mu? Anlaşırsanız tabii ki daha iyi iş cıkar. Sohbet, diyalog işe olumlu yansır. Biz de zaten insanlara samimi bir iş sunmak istiyoruz. Ne kadar samimiysen, o kadar başarılısın. Buna tabii ki onem veriyoruz. Mavi reklamındaki Guisela da son derece samimi bir insandı. Onunla tanışmak keyifliydi.

Peki, gercek Kıvanc nasıl birisi?

Size veya başkalarına gore buyuk bir yıldız olan Kıvanc Tatlıtuğ, aslında anasının babasının cocuğu. Bununla beraber normal yaşantısında Kıvanc; giymiş olduğu o gomleği cıkarıp calıştığı yerde bırakan, evinde Doberman cinsi kopeğiyle yaşayan, pijamalarını giyip televizyonun karşısına gecen, arşivdeki sinema filmlerini izleyen, mumkun olduğu kadar ailesiyle vakit geciren, sevdiği arkadaşlarla buluşup sohbet etmeyi seven, normal bir saatte uyuyan birisi Bizim gibi bir insan... Hatta olağanustu sıradan bir insan...

Karşınızdaki insanı kolay cozer misiniz? Oyle bir yeteneğiniz var mı?

Hislerim kuvvetli. Karşımdaki insanı anlayabiliyorum. Galiba bunun yaşla da alakası yok. Bir insanın gozune baktığım zaman, bana gecen elektriği cok iyi analiz edebiliyorum. Ben, benim icim ve kalbim nasılsa, karşıma cıkan insanların da oyle olması icin dua ederek cıkıyorum evimden. Bugune kadar da hep iyi niyetli, guzel duygular taşıyan insanlarla karşılaştım.