Yeni cıkan albumu ve eski sevgilisi Sinan Akcıl ile olan tartışmaları ile son gunlerni en gozde ismi Hadise'den olay yaratacak pozlar kızlar...

Yeni albumu 'Aşk Kac Beden Giyer?' ile başarılı bir cıkış yakalayan Hadise, Instyle Mayıs sayısına verdiği pozlarla olay yaratacak
Genc şarkıcı Hadise, Instyle dergisinin Mayıs sayısına muhteşem pozlar verdi, cok carpıcı acıklamalar yaptı:
- Ben piyasa şarkıları peşinde koşan, 'Bu yaz benim yazım olacak,' gibi acıklamalar yapan bir sanatcı değilim. Cok mutlu ve huzurlu bir donemimdeyim. Şarkıları soylerken sahnenin tadını cıkarmak istiyorum.
- Evde yalnız olduğumda televizyonu acarım hemen. O kadar az seyredebiliyorum ki, benim icin cok ilginc bir olay. Hafta icleri sabah kahvaltım Kellogs, soya sutu ve kivi/elmadan oluşuyor. Kahvemi sutlu icerim. Ama 0.01 yağlı sutlu. Bu sutu yeni keşfettim. Başka bir sut kullandığım zaman kendimi suclu hissediyorum.
- Ben ne zaman torun seveceğim?” sozunu cok sık duyuyorum. Ama once beyaz atlı prensi bulmak gerek.
- Yemek yemeye bayılıyorum. Haftanın altı gunu yediklerime dikkat edersem bir gunu canım ne istiyorsa indiriyorum mideye.
- Bazen gece yarısı cıkarım yola. Bana ilham da verir yolculuklar. Kimi zaman yarım saat surer eve donerim. Mesela Dum Tek Tek şarkımın sozlerinin bir bolumunu arabada yazmıştım. Evden studyoya giderken.
- Sahnede giydiğim kıyafetlerin hepsini saklıyorum. Bir giyinme depom var. Sığdıramıyorum artık. Gittikce sayıları artıyor. İlerki senelerde bu kıyafetleri bir yardım vakfı icin değerlendirmek istiyorum. Ben kıyafetleri denemeden alırım cunku deneme kabinlerinden nefret ederim. Işıklar insanı cok kotu gosteriyor