"Kucuk Sırlar" adlı dizinin Ayşegul'u yani Merve Boluğur, hayatı hakkında muthiş acıklamalar yapmış Melek'lerim.
'Yuzune bakacak kızım'
Kucuk Sırlar' dizisinin Ayşegul'u Merve Boluğur, kucukken icine kapanık bir cocuk olmasından ilk aşkına hakkında merak edilen bircok şeyi Hafta Sonu'na anlattı
* Oyunculukla ilgili, cocukluk donemlerinize ait anılarınız var mı?
Oyunculuğu hic duşunmuyordum. Lise bitince fotoğraf cekimlerinde yer alıp, reklamlarda oynamaya başladım.‘Keloğlan Kara Prens’e Karşı’ adlı filmde oynamıştım. Sette beklerken bile icime huzur ve mutluluk dolmuştu. Filmin galasına gittiğimde, kendimi beyazperdede izlerken buyulendim. “Ben bu işi yapmalıyım” dedim. Sonra okula başladım, ardından da ‘Acemi Cadı’ geldi ve oyle devam ediyor.
* Guzel olduğunuzun farkına ilk nasıl vardınız?
Ben her zaman, “Sağlıklı mıyım? Elim ayağım tutuyor mu?” once buna onem veririm. “Guzel miyim, değil miyim?” duşuncelerine kapılmıyorum.
* Peki, Merve nasıl biri?
Elimden geldiğince iyi gorunmeye gayret ediyorum. Cok guzel olduğumu duşunmuyorum. Ama sanırım yuzune bakılacak bir kızım.
* Ayşegul karakteri dişi. Peki Merve de dişi mi?
Hayır. Sempatiğim. Ayşegul gibi dişiliğim on planda değil.
* Dizide, okulda cok populerdiniz. Kendi hayatınızda da bu boyle miydi?
Kucukken cok sessiz, sakin, icine kapanık bir cocuktum. Ne cok başarılı bir oğrenci ne de cok guzel bir kızdım. Kendi halinde takılan biriydim.
* Kardeşiniz var mı?
19 yaşında bir erkek kardeşim var.
* Sizi kıskandığı zamanlar oluyor mu?
Evet. Ozellikle bu diziyle başladı. Cunku onun arkadaş cevresi ‘Kucuk Sırlar’ı izleyen bir yaş grubu.
* ‘Kucuk Sırlar’ hayatınızı nasıl değiştirdi?
Artık daha geniş bir kitle tarafından tanınıyorum. İş anlamında, en mutlu donemimi yaşıyorum.
* Ayşegul, kotuluk yapsa da, seyirci ona kızamıyor.
Evet, olumsuz bir şeyle hic karşılaşmadım. Soğuk gibi gorunen insanların daha acınası bir tarafı vardır. Ben Ayşegul’u oyle duşunuyorum. Dokunsanız, hepimizden daha zayıf ve masum. Ama kamufle ediyor.
* Peki siz nasılsınız?
Ben de duygusal tarafımı gostermemeye calışırım. Sorunlarımı paylaşarak değil de, kendi kendime yaşayarak cozumlemeyi seven biriyim.
* Herkesin size bakmasına alıştınız mı?
Annem de aynı şeyi sordu. Bakışlar bir noktadan sonra size normal gelmeye başlıyor. Gorsel bir iş yaptığım icin bu normal.
* Sıkıntılarınızı kız arkadaşlarınızla mı, erkek arkadaşlarınızla mı daha rahat paylaşırsınız?
Erkek arkadaşlarımla. İş yaparken de erkeklerle calışmayı her zaman daha cok seviyorum. Biz kadınlar daha sorunlu olabiliyoruz. Ama erkekler oyle değil, daha basit duşunuyorlar. Daha kolay yaşıyorlar.
* Size gore aşk nedir?
Hani ilk aşkın masumluğu, acemiliği ve acı cekmemiş hali vardır ya... İşte ben o hali cok seviyorum. Cunku yıllar gectikce hayatın getirdiklerinden dolayı bir savunma moduna geciyorsunuz. Kendinizi serbest bırakamıyorsunuz.
* İlk aşkınızı hatırlıyor musunuz?
Tabii. Lise yeni bitmişti.
* O zaman cok az aşık oldunuz?
Evet. İki defa diyebilirim.
* İkincisi suruyor mu şu an?
Suruyor.
* Evliliği duşunuyor musunuz?
Ben evliliğin oyle duşunulerek yapılacak bir şey olacağına inanmayanlardanım. Bir anda olacakmış gibime geliyor. Olması gereken zamanda olacaktır. Karşı değilim.