Son donemlerin olay ismi Ali Taran, Ayşe Ozyılmazel ile yaptığı evlilik dedikodularına Twitter da ki sayfasında son dakika msjı duştu Melek'lerim.
Ali Taran'ın Twitter msjı;

Bazılarının ağzı zaten buzuk
KANSER tedavisi goren 21 yıllık eşi Selma Taran’dan boşandıktan iki hafta sonra Ayşe Ozyılmazel’le nikÂh masasına oturan Ali Taran, eleştiri oklarına hedef oldu. Unlu reklamcı, kendisini eleştirenlere sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki sayfasına yazdığı şu mesajlarla yanıt verdi:
* Yanlış yapacak kadar imansız, inancsız, sahipsiz değilim. Ama sen konuya ilişkin fikrini soyle tabii. Haset illetinden arınabilirsen canımı ye.
* Ozel hayatımıza saygı gostermenizi beklemiyorum, beklemekten nefret ederim.
* Alemin ağzı torba değil ki buzesin diyorlar. Bazılarının ağzı zaten ‘buzuk’, ben ne uğraşacağım!
* Birileri sevinecek, birileri uzulecek. Ama ben uzulurken yoksun, sevinirken de yok ol.
* Kimseye cevap yazmıyorum, kızgın da değilim inanın. Burası Twitter, herkes istediğini yazacak tabii. Hep yaşamak olur mu, bazen de oleceksin.
* Bir buyuğumun tembihi: Mudahale etmeyiniz! Bakın siz de deneyin, nasıl rahat edeceksiniz.
* Allah istemezse yaprak bile kımıldayamaz. HÂl boyle iken, bırak beni, senin yaptıklarını sen mi yapıyorsun?
* Eşim, karım, sevgilim, helalim. Al sana dort karı birden. Siz de deneyin, buyuk mutluluk. Tecrube konuşuyor!