Guzelliği ve yaptığı her işle beğeni kazanan Ebru Şallı şok bir itirafta bulundu Melek'ler.

Yeni yemek kitabını piyasaya suren eski manken Ebru Şallı ilginc bir itirafta bulundu
Plates DVD'lerinden sonra Ebru'nun Mutfağından isimli yemek kitabını Salı gunu cıkartacak olan Ebru Şallı, “Yemek kitabım cıkıyor. Bugun'un haberine gore, 30 dakikada pişen sağlıklı yemekler. İcinde 300'e yakın tarif var. Hem sağlık hem de lezzetten odun vermedim" dedi.
"HARUN HER ZAMAN BENİM YEMEKLERİMİ YER"
Evde yemek yapmaktan keyif aldığını belirten Şallı sozlerine şoyle devam etti: "Evde yemekleri ben yapıyorum. Harun benden başkasının yemeğini yiyemiyor . 12 yıldır birlikteyiz ben yapmadığım zaman ac kalır yine de başkasının yaptığı yemeği yemez. En cok yeşil mercimek yemeğini cok sever. Yemeği yaktığımda olmadı değil. Biraz pratiğim yarım saat icinde uc ceşit yemeyi cıkartırım. Bazen de iki kere tuz koymuşluğum olmuştur."
"PARS HİC BUYUMESİN İSTİYORUM"
Beren'den sonra aileye katılan Pars'ı emzirmeye devam ettiğini belirten Şallı, “6,5 ayı doldurduk. Emzirmeye devam ediyorum ama yavaş yavaş ek gıdalara başladık. Parsı'da artık sofraya oturtuyorum. İlk 6 ay anne sutu verdim. Hic buyumesini istemiyorum. O bebek kokusu cok guzel. Beren'in biraz kıskanclıkları olmaya başladı. İki cocuk yetti. Bebek konusu kapattık. “