rafet el roman tuğba altıntop ceren kaplakarslan
rafet el roman, tuğba altıntop, cifti, barıştı, barıştılar, birlikteler, kızları, su, şevval, tatil keyfi yapan ciftin haberi, resimleri burada arkadaşlar

Su ve Şevval isimli iki kız cocuğu sahibi olan unlu cift, 2003 yılında boşanmış ve uzun yıllar boyunca velayet kavgası yapmış, magazin dunyasını yıllarca meşgul etmişti. Zira bu unlu cift, Bodrum'da kızları ile birlikte tatil keyfi yapıyor şuanda Melek'lerim. Araları bozuk olan eski eşler, barışmış nihayet.

İşte o haber Melek'ler!

2003 yılında boşanan Tuğba Altıntop-Rafet El Roman cifti, kızlarıyla birlikte Bodrum’da tatil yapıyor.

SU ve Şevval adında iki kızları olan Tuğba Altıntop ile Rafet El Roman, evliliklerini 2003 yılında noktalamış, boşandıktan sonra da uzun bir sure polemikleriyle gundemi meşgul etmişti. Cift, cocuklarının velayetini alabilmek icin yaşadıkları tatsızlıklara sonunda nokta koydu. Gectiğimiz cuma akşamı Kıbrıs’taki Port Cratos’ta sahneye cıkan Rafet El Roman, eski eşiyle gecmişte yaşadığı tum olumsuzlukların uzerine sunger cektiğini soyledi. Roman, dun de Altıntop’la Bodrum’da goruntulendi. Kızlarıyla birlikte teknede guneşlenen ikili, samimi tavırlarıyla dikkat cekti. Altıntop, yanına uzanıp uzun sure sohbet ettiği eski eşinin sırtına guneş kremi de surdu.

Ayrıldılar

Rafet El Roman’ın bir suredir ilişki yaşadığı Ceren Kaplakarslan ile ayrılık kararı aldığı one suruldu. Kaplakarslan’ın babası Atilla Kaplakarslan da iddiayı doğruladı: “Rafet’in kızımla beraberliği bitmiştir. Rafet, bir daha kızımla aynı fotoğraf karesinde yer almayacaktır. Ben başından beri bu beraberliğe karşıydım ama yine de kararı kızıma bırakmıştım. Kendisi sonunda benim ne kadar haklı olduğumu gordu ve ilişkisini bitirdi.”

Rafet El Roman, Tuğba Altıntop ve kızları Su, Şevval tatil goruntuleri!!!