nihat doğan, yeni inciler, acıklamalar, neler soyledi, sozleri, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Survivor yarışmasında birinciliği Derya Buyukuncu'ya kaptırdıktan sonra sesi soluğu kesilen Nihat Doğan'dan yeni acıklamalar gelmiş.

Şişli Belediyesi'nin duzenlediği Taksiciler Odul Toreninde Yılın Televizyon Yıldızı secilen Nihat Doğan, soylediği şarkılarla izleyiciye keyifli dakikalar yaşattı.

Sahnede 'Kıskananlar catlasın' diyerek Survıvor daki diğer yarışmacı arkadaşlarına gonderme yapan Nihat Doğan "Hayatım boyunca kimsenin onunde eğilmedim ama sizin icinizden geldim'' dedi.

İzleyicilerin onunde diz coken Nihat Doğan "Mesele şampiyon olmak değil. İcinde bulunduğun yerin şampiyonu olmak. Halkımız şampiyonu unutur ama kahramanları unutmaz. 20 sene sonra Survivor anıldığında Nihat doğan var diyecekler. Mesele yoldan bin defa gitmek değil gittiğin yolda iz bırakmaktır." Dedi.

Neşeli halleriyle dikkat ceken Nihat Doğan'a odulunu sunucunun annesinin elinden aldı. Nihat Doğan son olarak Şişli Belediyesi Başkanı Mustafa Sarıgul'e teşekkur etti.