Bana İnanmayı Oğren: Benim Adım Grimalkin
İngiliz Yazar Joseph Delaney?İn, Milyonlarca Okuru Peşinden Surukleyen Wardstone Gunlukleri, Katil Cadı Grimalkin?İn Şeytan?In HizmetkÂrlarına Karşı Giriştiği Amansız Mucadelenin Konu Edildiği Dokuzuncu Kitapla Devam Ediyor.
Hayaletler, Cadılar, Hortlaklar, Şeytani Yaratıklar, Karanlık Ve Dehşet? Tuyler Urperten Bir Efsanenin Kapılarını Aralayan Wardstone Gunlukleri, Korkunun Soğuk Golgesini Ensenizde Hissettirmeye Devam Ediyor.
Seruvenin Bir Onceki Halkasında, Şeytan?a Karşı Giriştikleri Amansız Mucadelede Hayalet, Tom Ve Grimalkin Guc Birliği Yaparak Şeytan?ı Civilemeyi Başarmış, Kafasını Bedeninden Ayırmışlardı. Tom, Şeytan?ı Sonsuza Kadar Yok Etmenin Yollarını Ararken Grimalkin De Şeytan?ın Başını, Karanlık?ın HizmetkÂrlarının Eline Gecmemesi İcin Calışacak. Cunku, Baş Ve Beden Tekrar Birleştirilebilirse Şeytan Tekrar Vucut Bulacak.
Gorev Olumcul? Karanlık?In En Guclu HizmetkÂrları Ve Sadece Grimalkin?i Yenmek İcin Yarattıkları Korşak, Grimalkin?in Peşinde. Ancak ?Katil Cadı? Unvanına Sahip Olmak Da O Kadar Basit Değil. Yardımcısı Thorne İle Birlikte Bu Olum-Kalım Mucadelesinden Galip Cıkmak Zorunda!
Dunya Capında Elde Ettiği Buyuk Satış Başarısı İle Cağdaş Fantastik Ve Korku Edebiyatının Klasikleri Arasında Gosterilmeye Başlayan Ve Film Yapımcılarının Dikkatlerini Cekerek Odullu Rus Yonetmen Sergey Bodrov Tarafından Seventh Son Adıyla Sinemaya Uyarlanan Wardstone Gunlukleri?nden Kanınızı Donduracak Yepyeni Bir HikÂye Daha: I Am Grimalkin.
docx:
ebup:
Joseph Delaney - Wardstone 09 - Benim Adım Grimalkin Epub, docx
Fantastik ve Bilim-Kurgu Kitapları1 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Kitap Forumları
- Fantastik ve Bilim-Kurgu Kitapları
- Joseph Delaney - Wardstone 09 - Benim Adım Grimalkin Epub, docx
-
15-07-2022, 02:18:22