. ne kadınlar sevdim zaten yoktular / yağmur giyerlerdi sonbaharla bir / azıcık okşasam sanki cocuktular / bıraksam korkudan sanki gozleri sislenir / ne kadınlar sevdim zaten yoktular / boyle bir sevmek gorulmemiştir
Attila İlhan' ın gonullere girmiş, dillere sinmiş, okuyan herkes icin adeta icselleşmiş şiirlerinden biridir "boyle bir sevmek". İmkansız aşkları, kent aşklarını, aşkların "duşbozumlarını" oyle bir tonda yazmış, soylemiştir ki, unutulmaz olmuştur pek cok şiiri gibi. Boyle Bir Sevmek' teki şiirler insanı tum boyutlarıyla; duyguları, korkuları, acıları, sevincleriyle ve toplumsal olduğu kadar bireysel diyalektiğiyle ele almakta, bizi bize anlatmaktadır.
(Tanıtım Bulteninden)
Basım Yılı: 2012
Sayfa Sayısı: 170
Yayınevi: İş Bankası
ISBN: 978-975-458-51 9-3
Aranabilir PDF 726 KB
Yandex
Mediafire
Attila İlhan' ın gonullere girmiş, dillere sinmiş, okuyan herkes icin adeta icselleşmiş şiirlerinden biridir "boyle bir sevmek". İmkansız aşkları, kent aşklarını, aşkların "duşbozumlarını" oyle bir tonda yazmış, soylemiştir ki, unutulmaz olmuştur pek cok şiiri gibi. Boyle Bir Sevmek' teki şiirler insanı tum boyutlarıyla; duyguları, korkuları, acıları, sevincleriyle ve toplumsal olduğu kadar bireysel diyalektiğiyle ele almakta, bizi bize anlatmaktadır.
(Tanıtım Bulteninden)
Basım Yılı: 2012
Sayfa Sayısı: 170
Yayınevi: İş Bankası
ISBN: 978-975-458-51 9-3
Aranabilir PDF 726 KB
Yandex
Mediafire