demet akalın cenk eren kavgası
demet akalın, cenk eren, twitter, kavga, kavgası, tartışma, haberleri burada akradaşlar

Sahnelerin ve ekranların sevilen iki unlu ismi Cenk Eren ve Demet Akalın'ın sosyal paylaşım sitesi Twitter'de ki kavga boyutuna gelen tartışmalarından haberler sunuyoruz bu sayfamızda sizlere Melek'ler.

Gectiğimiz gun Demet Akalın ile Cenk Eren arasında yaşanan twitter kapışmasının ardından Akalın konuştu: Onder adına cok uzuluyorum...

AKALIN: CENK EREN’E KIRGINIM

Akalın, Cenk Eren ile sosyal paylaşım siteleri uzerinden yaşadıkları tartışmanın sorulması uzerine, şunları soyledi:

"Cenk Eren’e inanılmaz kırgınım. Zaten 3-5 dostuz şurada, arkadaş da demiyorum. Onun icin kendisine yakıştıramadım. İş konularına ben karışmak istemiyorum ama 2 gundur cok kotuyum. Cok uzuluyorum ve bugun Fatih Urek gibi yakın dostlarım beni guldurmeye, neşelendirmeye calıştı. Sıkılıyorum cunku eften puften insanlar değil. Dostumuz, samimi olduğumuz her gun yuz yuze baktığımız insanlar, artık en yakınlarımızdan da boyle sacma sapan şeyler duyunca inanılmaz uzuluyorum. Cep telefonumdaki paylaşım sitelerini sildim, sadece bilgisayardan kullanacağım. Seda Sayan, bugun bana moral vermek icin bir saat benimle konuştu. Soylenenler o kadar cirkin ki ben, Onder adına cok uzuluyorum. Onder benim yerime başka biri ile birlikte olsaydı, boyle bir sıkıntı yaşanmayacaktı."

Cenk Eren sosyal paylaşım sitesinde, "Masum rolu oynayan yılan Demet ve mekanda erkekleri kesen sevgilisi Onder Bekensir konuşmaya bile değmez. Yılanlar sokar birgun" diye yazmıştı.

AKALIN'DAN GOBEK ŞOV

MUĞLA’nın Bodrum İlcesi’ndeki ’Bianca Beach Club’ta duzenlenen Bonus Arena Bodrum konserleri kapsamında sahneye cıkan Pop muzik sanatcısı Demet Akalın, kendisini dinlemeye gelen 2 bine yakın kişiye sevilen şarkılarını soyledi.

Ev aldıktan sonra Bodrum’dan sıkıldığını soyleyen Akalın, "Tatil iğrenc geciyor. Yeter artık ben cok daraldım bu tatilden. Meğer tatil, İstanbul’da yaşayıp 3- 5 gun Bodrum’a kacmakmış. Bodrum’da ev alıp yaşayınca falan sevmedim ben buraları. Cok fazla insanlarla dip dibe yaşayınca tatilin suyu cıktı. Pazar gunu eve doneceğim" diye konuştu. Hayranlarına keyifli dakikalar yaşatan Demet Akalın, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Bonus Arena Bodrum Konserleri bugun Kenan Doğulu ile devam edecek, 29 Temmuz’da ise Ajda Pekkan konseriyle sona erecek.