defne joy foster oldumu defne joy foster olumu oldu neden oldu oldumu
Arkadaşlar bu sabah şok bir haberle gozlerimi actım.Haber ne kadar doğru bilmiyorum ama sizlere haberi olduğu gibi aktarmak istiyorum.Defne Joy Foster Evinde olu bulunduğuna dair bir haber var.Umarım bu haber sadece bir soylentiden ibaret kalır gerceğe donuşmez bunu gercekten diliyorum.Cok sempatik hayat dolu ve ciceği burnunda bir anne olan Defne yok boyle danstaki performansıylada beğeni topluyordu.Defne Joy Foster'ın olum haberiyle ilgili cıkan haberi aynen sizlere aktarıyorum.

Son olarak "Yok Boyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan unlu sunucu-DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'daki evinde olu bulundu.

HaberTurk'un haberine gore, Foster'ın olum nedeni araştırılıyor.

Annesi Turk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, uc yıl once evlenmiş ve bir oğlu olmuştu. İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına gecen Foster, daha sonra ceşitli kanallarda muzik programı sunuculuğu ile dizi oyunculuğu yapmıştı.

Gecen hafta Kıvırcık Ali Bu haftada Defne oldu, Allah kederli ailesine sabırlar versin gercekten de durum zor. Bu arada unlu paylaşım sitesi Twiter de defne icin sanatcaların yazdıkları aynen şoyle arkadaşlarım.

DEFNENİN OLUMUYLE ŞOK OLAN SANATCILARIN FEDYADI ŞU YONDEYDİ !

ARMAĞAN CAĞLAYAN: Birisi şaka desin lutfen!!!!

BETUL DEMİR:
İnanmak istemiyor insan, allah sevenlerine sabır, Defne'ye de rahmet eylesin

EBRU ŞALLI: Kalbi yureği cok guzeldi.Toprağı bol olsun, hala inanamıyorum şaşkınım

ECE ERKEN:Ne kadar acı...bu genc yaşta olumler...Allah ailesine sabır versin...hayat ne kadar basit aslında...yaşıyorsun ansızın gidiyorsun..

ELİF GUVENDİK: Offffff tuylerim diken diken moralim sıfır dunya tatlısı bir oğul,eşi ,ailesi... Allah sabırlar versin cok zor cokkk..

GİZEM OZDİLLİ: Cok uzuldum cok.. bu nasıl bir kader genc anne...

LEVENT UZUMCU: Sanırım beyaz camdakiler gercekten hic olmeyecekmiş gibi geliyor insana. O enerjiyi toprak nasıl hazmedecek bilemiyorum...

MESUT YAR:
Gunaydın(!) Defne Joy olmuş. Hakikaten uzuldum. Sıkı bir dost, zararsız bir insandı. Nur icinde yatsın...

NEDİM SABAN:
Hani sabahlar neşeli başlayacaktı? Bu bir şaka olmalı!

PETEK DİNCOZ:
33 yaşında etrafına neşe sac an Defne'nin olum haberine inanamıyorum. Cok uzuldum...

RAHŞAN GULŞAN: Acun'un da en kucuk bir bilgisi yok neden olduğuna dair. O surekli "bebeği bir yaşındaydı" deyip duruyor kontrolsuzce...

REYHAN KARACA:
Bebeciği vardı,dunya guzeli bir annesi vardı.Allah anacığına sabır versin.cok severdim cok ozeldi benim icin cok.

YUNUS GUNCE: Defne Joy depremi. Olmuş . Cok....ne diyim...sarsıldım. Boş bakıyorum şu an.Bom boş!

DERYA BAYKAL
: Ayyy Defne yaktın bizi Defne. Cok uzuldum cokkkk. Şaka olsun lutfen...

ECE VAHAPOĞLU: Defne Jos Foster'in olum haberini şimdi okudum; şaşkınlık icindeyim... Allah rahmet eylesin; toprağı bol olsun.. kelimeler de yetersiz...